Primul smartphone semnat VAIO a fost lansat oficial

Scris de | 12 martie, 2015
Primul smartphone semnat VAIO a fost lansat oficial

VAIO a lansat azi primul său smartphone de la despărțirea din cadrul companiei Sony (brandul VAIO este deținut de Japanese Industrial Partners). Acesta are denumirea de VAIO Phone și este comercializat în rețeaua operatorului b-mobile din Japonia.

smartphone VAIO

Smartphone-ul (modelul VA-10J) are un ecran de 5 inchi (HD, cu rezoluția 720 X 1280 pixeli) și rulează Android 5 Lollipop. VAIO Phone este echipat cu un procesor quad core de 1,2 GHz, cu 2 GB de memorie RAM; spațiul intern de stocare este de 16 GB dar poate fi extins prin card microSD până la 64 GB. Terminalul deține o cameră principală de 13 megapixeli și una secundară de 5 megapixeli, ambele cu senzor CMOS.

new vaio smartphone

Modelul are dimensiunile de 71,3 x 141,5 x 7,95 mm și greutatea de 130 grame, fiind echipat cu un acumulator de 2500 mAh.

vaio side

VAIO Phone poate fi cumpărat pentru moment doar în Japonia, pe bază de abonament lunar sau la liber, în acest caz vorbim de un preț de 395 euro. Încă nu se știe concret dacă smartphone-ul va fi disponibil și pe piața europeană în viitorul apropiat.

vaio back

Etichete: , , , ,