Vonino a lansat Epic E7, o tabletă 4G și smartphone-ul Gyga QS, cu ecran de 5,5 inchi

Scris de | 12 martie, 2015
Vonino a lansat Epic E7, o tabletă 4G și smartphone-ul Gyga QS, cu ecran de 5,5 inchi

Vonino completează gama de produse cu două noi device-uri, tableta 4G – Epic E7 și smartphone-ul de 5,5 inchi – Gyga QS.

Vonino Epic E7

Vonino Epic E7 este o tabletă 4G, dotată cu un display de tip IPS capacitiv de 7 inchi, cu o super rezoluție Full HD de 1920 x 1200 pixeli, care utilizează sistemul de operare Android 4.4 KitKat, are o memorie RAM 2 GB și un procesor Mediatek octa core MTK8752, Cortex A53 care rulează la o frecvență de 1,7 GHz. Acest procesor cu opt nuclee are o putere de procesare îmbunătățită, oferind un răspuns mai rapid la comenzi și o experiență de utilizare mai plăcută.

Epic E7 dispune de două camere foto-video, o cameră principală de 8 megapixeli cu autofocus și una frontală de 2 megapixeli pentru selfie-uri și apeluri video. Pe partea de spațiu intern de stocare tableta are 16 GB, dar oferă și un cititor de carduri microSD care permite extinderea memorie de până la 32 GB, caracteristică ideală pentru pasionații de fotografie, muzică, filme și nu numai.

Vonino Epic E7 costă 899 lei și este disponibilă online, pe www.vonino.ro și la parteneri.

GYGA QS

Vonino Gyga QS este cel mai mare smartphone din gama producătorului american, care încorporează cele mai noi tehnologii disponibile și un display IPS de 5,5 inchi. Smartphone-ul utilizează sistemul de operare Android 4.4 KitKat, un procesor Mediatek quad core 6582M, Cortex A7 care rulează la frecvența de 1,3 GHz, performanța fiind completată de procesorul grafic ARM Mali 400-MP care oferă o experiență unică în rularea jocurilor. Memoria RAM este de 1 GB, iar spațiul intern de stocare este de 8 GB, dar poate fio extins prin card microSD până la 32 GB.

Gyga QS este un model Dual-Sim, care suportă două cartele prin care poți avea conexiune 3G ultra-rapidă HSDPA de până la 21,4Mbps. Terminalul are încorporate două camere foto-video, pe partea frontală dispune de una de 2 megapixeli, iar pe spate de una de 8 megapixeli. Display-ul este unul de tip LCD IPS de 5,5 inchi cu o rezoluție qHD de 960 x 560 pixeli, care oferă o calitate superioară a imaginii, o luminozitate sporită și culori bogate.

Vonino Gyga QS costă 649 lei și este disponibil online pe www.vonino.ro și la parteneri.

Etichete: ,