Xiaomi a lansat Mi Note Natural Bamboo

Scris de | 17 martie, 2015
Xiaomi a lansat Mi Note Natural Bamboo

Xiaomi a lansat azi o nouă versiune a phabletei Mi Note, numită Natural Bamboo Edition și care așa cum îi spune și numele vine cu spatele acoperit de o carcasă realizată în totalitate din bambus.

Xiaomi Mi Note Natural Bamboo Edition Released

Phableta Mi Note a fost prezentată la începutul anului de compania Xiaomi. Aceasta are un ecran de 5,7 inchi, Full HD și include un procesor quad core Snapdragon 801, tactat la 2,5 GHz, ajutat de 3 Gb de memorie RAM și 16/64 GB, spațiu intern de stocare. Mai găsim o cameră principală de 13 megapixeli, semnată Sony, cu OIS și una secundară, de 4 megapixeli.

Xiaomi Mi Note Natural Bamboo Edition

Aceste caracteristici sunt păstrate la noua versiune Natural Bamboo, însă prezența bambusului face ca phableta să fie mai ușoară cu 5 grame față de modelul anterior care avea greutatea de 161 grame, însă grosimea va fi acum mai mare cu 0,9 mm (versiunea standard Mi Note are grosimea de 6,5 mm). Totuși, pentru a realiza carcasa din bambus au fost necesare 19 procedee tehnologice.

Mi Note Natural Bamboo Edition

În ceea ce privește prețul, acesta a rămas același. Astfel, Mi Note Natural Bamboo este disponibil la precomandă online la prețul de 370 dolari – versiunea de 16 GB și la 451 dolari – versiunea de 64 GB. Livrările încep pe 24 martie.

 

Etichete: , , ,