Facebook urmează să introducă un serviciu de transfer de bani prin aplicația de chat, pentru moment acesta va fi disponibil doar în SUA

Scris de | 18 martie, 2015
Facebook urmează să introducă un serviciu de transfer de bani prin aplicația de chat, pentru moment acesta va fi disponibil doar în SUA

Facebook a anunțat că urmează să introducă în scurt timp în SUA un serviciu de transfer de bani prin intermediul aplicației Messenger, care va fi gratuit și ușor de folosit.

Facebook Messenger payments

Pentru început trebuie inițiată o convorbire cu un prieten din lista de contacte. Dacă dorești să trimiți bani: trebuie să introduci în chat simbolul $ și suma care dorești să o transferi și după să dai clik pe tasta Pay (din colț dreapta), pasul final fiind de a completa datele tale de pe cardul de pe care urmează să trimiți banii. Pentru a primi bani trebuie să inițiezi tot o convorbire, și după să dai click pe tasta Add Card  și să introduci datele cardului unde urmează să-ți fie trimiți banii.

Banii sunt transferați instant, dar în funcție de bancă, utilizatorii pot intra într-un interval de maxim trei zile în posesia lor.

Serviciul de transfer de bani pe Facebook va fi putea fi folosit doar pe bază de card de debit (VISA sau MasterCard), iar după ce ai adăugat datele acestuia, poți crea un cod PIN suplimentar, pentru un plus de siguranță. Dacă deții un device cu iOS, poți activa și Touch ID.

Noul serviciu de transfer de bani va fi disponibil în următoarele luni în SUA, putând fii accesat de utilizatorii de device-uri cu Android, iOS sau sisteme desktop.

 

Etichete: , , , ,