Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 edge lansate oficial în România, disponibilitate și preț

Scris de | 18 martie, 2015
Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 edge lansate oficial în România, disponibilitate și preț

Samsung a lansat pe piața locală cele mai noi smartphone-uri de top, Galaxy S6 și Galaxy S6 edge.

alexandru-munteanu-samsung-s6

Dispozitivele sunt realizate din metal și sticlă și sunt echipate cu cea mai avansată tehnologie Samsung, pentru a le oferi utilizatorilor cea mai bună experiență de utilizare. Cele două smartphone-uri vor fi disponibile la precomandă începând cu această săptămână, în rețelele retailerilor și operatorilor parteneri Samsung și vor putea fi achiziționate începând cu a doua parte a lunii aprilie. Samsung Galaxy S6 și S6 edge vor fi disponibile în versiunile de 32 GB, 64 GB și 128 GB, în culorile White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum, Blue Topaz (doar Galaxy S6) și Green Emerald (doar Galaxy S6 edge).

Samsung-Galaxy-S6-Unpacked-2289

Disponibilitate și preț

Până în data de 16 aprilie, utilizatorii Vodafone care doresc să cumpere Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 edge pot înregistra pre-comenzi online și în rețeaua de magazine, împreună cu abonamentul RED 49, la prețul de 269 euro (TVA inclus), pentru Samsung Galaxy S6, respectiv 399 euro (TVA inclus), pentru Samsung Galaxy S6 edge. Utilizatorii care vor înregistra o pre-comandă pentru noile terminale vor primi, gratuit, și un încărcător wireless, în limita stocului disponibil.

Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 edge sunt disponibile și în rețeaua Orange. Astfel, acestea pot fi achiziționate atât la liber, dar mai ales optând pentru o prelungire de abonament ori pentru un abonament nou. În această ultimă situație, Samsung Galaxy S6 este disponibil la abonamentul Panteră 41 la un preț de 349 euro (TVA inclus), iar în cadrul aceluiași abonament Samsung Galaxy S6 edge costă 449 euro (TVA inclus). Și Orange pune la bătaie un încărcător wireless drept cadou.

Doritorii pot face precomenzi de azi și la emag pentru a cumpăra cele două smartphone-uri. De exemplu, Samsung Galaxy S6 edge este disponibil în cadrul unui pachet promo, la prețul 3.899,99 Lei.

Etichete: , , , , , , , , , ,