Primul smart shop din Grupul Orange a fost deschis la Cluj

Scris de | 19 martie, 2015
Primul smart shop din Grupul Orange a fost deschis la Cluj

România este prima țară în care Grupul Orange lansează  conceptul revoluționar de smart shop: un magazin în care digitalul este omniprezent și le oferă clienților de servicii telecom o abordare mai personalizată decât oricând și o experiență de cumpărare nemaiîntâlnită.

Orange.smart.shop3

Primul smart shop a fost lansat în Cluj Napoca, pe Bd. 21 Decembrie 1989 şi își așteaptă vizitatorii începând din 20 martie. Smart shop este în întregime digital, clienții primesc bon de ordine direct prin sms, pot urmări ofertele pe 18 ecrane interioare şi pe un videowall, precum şi pe telefoanele şi tabletele expuse, iar contractele se semnează în format electronic.

Orange.smart.shop1

O altă noutate este masa digitală, la care, cu ajutorul unui reprezentant de vânzări, clienții persoane fizice își pot configura propriul abonament, alegând serviciile și resursele pe care le consideră potrivite. Clienţii persoane juridice au zone special amenajate în care pot discuta cu reprezentanți de vânzări dedicaţi despre soluţii personalizate pentru afacerile lor.

Orange.smart.shop2

La Orange shop, clienţi pot testa un număr impresionant de peste 600 de accesorii, peste 50 de gadgeturi wearable de la Samsung, Sony, LG, Fitbit, Jawbone, Withings, Mio, iHealth şi MyKronoz, cele mai noi căşti Samsung, Marshall, Frends, Sony, Parrot, Beats, precum şi boxe Logitech, Sony şi Samsung.

Etichete: , , , , ,