HTC lansează noul HTC One M9 în România, vezi disponibilitate şi preţ

Scris de | 31 martie, 2015
HTC lansează noul HTC One M9 în România, vezi disponibilitate şi preţ

HTC anunță astăzi lansarea în România a noului smartphone HTC One M9. Modelul poate fi comandat începând cu 31 martie, prin partenerii locali, și va ajunge în magazine din 3 aprilie, în două variante de culoare: bicolor, combinând argintiu și auriu rosé (Gold on Silver), precum și Gunmetal grey.

HTC One M9 SilverVodafone

Utilizatorii Vodafone vor putea înregistra pre-comenzi pentru noul smartphone HTC One M9 în reţeaua de magazine Vodafone, urmând ca telefonul să fie livrat din 3 aprilie. Utilizatorii vor putea comanda noul smartphone de la HTC şi online, începând din 1 aprilie, ora 00:00, cu livrare din data de 3 aprilie.

HTC One M9 va fi disponibil pentru utilizatorii Vodafone împreună cu abonamentul RED 49 pe 2 ani, la preţul de 249 euro (TVA inclus). În plus, utilizatorii care plasează primele 50 de comenzi înregistrate pe site-ul vodafone.ro vor primi un voucher prin intermediul căruia vor beneficia gratuit de o pereche de căşti performante.

HTC One M9 Silver PerLOrange

Utilizatorii Orange pot comandă smartphone-ul HTC One M9 în perioada 31 martie – 31 mai, în această situaţie urmând să beneficieze de 50 euro reducere la valoarea serviciului Early Upgrade. Orange mai pune la bătaie 2 luni gratuite pentru opțiunea Asigurare Basic, ca să ai telefonul protejat în cazul unui accident neprevăzut şi 2 luni gratuite pentru opțiunea Universe HD Go, ca să vezi emisiunile și filmele preferate chiar și în mișcare, prin Orange TV Go. Mai mult primii 100 de clienți care comandă acest smartphone, vor primi cadou un card de memorie externă Kingston de 64 GB cu mufe USB/micro-usb. Livrările  încep din data de 8 aprilie 2015.

Mai multe informaţii despre opţiunile de abonament pregătite de Vodafone pentru cei care doresc cumpărarea modelului HTC One M9, găseşti pe orange.ro.

HTC One M9 Gunmetal

Telekom Romania

HTC One M9 va fi prezent şi în oferta operatorului Telekom Romania. Pentru moment, utilizatorii interesaţi sunt îndemnaţi să-şi lase datele de contact pe telekom.ro, urmând ca Telekom Romania să-i anunţe imediat ce HTC One M9 va fi disponibil.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,