Incredible Comes to Paris: Jonney Shih, Președintele ASUS, a prezentat noile produse lansate la nivel european

Scris de | 31 martie, 2015
Incredible Comes to Paris: Jonney Shih, Președintele ASUS, a prezentat noile produse lansate la nivel european

Președintele ASUS, Jonney Shih, a lansat în Franța modelele ZenFone 2, Transformer Book Chi și cele mai noi portabile ZenBook, în cadrul evenimentului de presă “Incredible Comes to Paris”. Teatrul istoric “Le Trianon” a găzduit debutul european al noilor produse meticulos realizate. Vice-Președintele Intel, Christian Morales, l-a însoțit pe oficialul ASUS în prezentarea dispozitivelor 2-in-1, celebrând parteneriatul de lungă durată dintre cele două companii. Robert Jahns, artistul digital ce a făcut senzație în rețeaua Instagram, a lansat împreună cu ASUS campania „ZenFone 2 See What Others Can’t See”.

ASUS Chairman Jonney Shih and ASUS CEO Jerry Shen launch ZenFone 2 in Paris

“Suntem extrem de bucuroși să aducem aceste produse inovative în Europa”, a declarat domnul Shih. “ZenFone 2 și Transformer Book Chi reflectă echilibrul perfect între frumusețe, funcționalitate și performanță, încorporând fiecare aspect din spiritul mărcii ASUS In Search of Incredible.”

Christian Morales, Vicepreședinte Intel și Manager General al Intel EMEA, s-a alăturat domnului Shih pe scenă pentru a sărbători parteneriatul de lungă durată între cele două companii și cele mai noi dispozitive 2-in-1.

“Intel și ASUS împărtășesc pasiunea comună pentru tehnologie și oferă împreună produse incredibile”, a spus Christian Morales. “ASUS Transformer Book T300 Chi și ASUS ZenFone 2 sunt cele mai noi realizări ale colaborării noastre de mai multe decenii. Privim înainte pentru a continua să inovăm alături de ASUS și să dezvoltăm următoarea generație de dispozitive care să ne inspire.”

ZE551_all colors

La eveniment și-a făcut apariția și artistul digital Robert Jahns care a anunțat campania de fotografie “ZenFone 2 See What Others Can’t See” pentru a arăta avantajele tehnologiei foto PixelMaster de pe ZenFone 2.

Prețuri și disponibilitate la nivel european (disponibilitatea produselor variază în funcție de țară)

  • Modelul ASUS ZenFone 2 ZE500 va fi disponibil din data de 31 martie la prețul de 179 euro.
  • ASUS ZenFone 2 ZE550 va fi disponibil în luna aprilie la prețul 249 euro.
  • ASUS ZenFone 2 ZE551 va fi disponibil în luna mai la prețul de 349 euro (ofertă limitată la prețul de 299 euro).
  • ASUS Transformer Book T100 Chi și T300 Chi vor fi disponibile în luna aprilie la prețul de 399 euro, respectiv 699 euro.
  • ASUS ZenBook UX305 este deja disponibil la prețul de 699 euro.
  • ASUS ZenBook Pro UX501 va fi disponibil în luna mai la prețul de 1.299 euro (rezoluție FHD) și 1.499 euro (rezoluție WQHD).

 

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,