Huawei lansează noua gamă de smartphone-uri Honor, în exclusivitate la eMAG

Toate cele patru modele sunt Dual SIM.

Scris de | 18 mai, 2015
Huawei lansează noua gamă de smartphone-uri Honor, în exclusivitate la eMAG

Huawei lansează pe piața din România noua gamă de smartphone-uri Honor, care va include modelele Honor 6 Plus, Honor 4X, Honor Holly și Honor 3C, disponibile în exclusivitate la eMAG începând de astăzi.

Huawei Honor 6 PlusToate cele patru modele sunt dual-sim și sunt disponibile la prețuri cuprinse între 589.99 lei TVA inclus și 2079.99 lei TVA inclus.

“Honor se adresează celor curajoși, celor care își doresc să își împingă limitele și care sunt la curent cu cele mai noi tehnologii în materie de smartphone-uri. Suntem mândri că am reușit să oferim publicului din România o gamă atât de competitivă, iar faptul că partenerii noștri de la eMAG.ro au ales să distribuie în exclusivitate modelele Honor ne confirmă avantajele clare ale acestora la nivel de piață.“, a declarat Sorina Măcărescu, country manager Huawei Devices România. „Ne extindem constant oferta de mobile astfel încât să le oferim întotdeauna clienților noștri cele mai noi dispozitive și tehnologii lansate la nivel internațional.”, spune Lucia Ciucă, director marketing eMAG.

Huawei Honor 6 Plus

Vârful de gamă Honor 6 Plus are un ecran Full HD, cu o diagonală de 5,5 inci, o rată de contrast de 1500:1, și este echipat cu nu mai puțin de 3 camere foto. Tradiționala cameră pentru selfie-uri este însoțită de două camere paralele, de 8MP, care permit realizarea unei fotografii cu o rezoluție de 13MP. În plus, camera focalizează mai precis și mai rapid (începând de la 0,1 secunde). Honor 6+ face față cu brio și în condiții de fotografiere cu o iluminare scăzută. Experiența de utilizare ultra-rapidă este garantată de procesorul Kirin 925, iar seria de caracteristici a modelului este completată de memoria operațională de 3GB și de bateria de 3600 mAh, care permite utilizarea în regim moderat timp de două zile. Spațiul intern de stocare, de 32GB, poate fi mărit printr-un card microSD. Honor 6+ include și funcționalitatea dual SIM (chiar și în modurile Dual Standby, Dual 4G).

Honor 4X

Honor 4X are o diagonală de 5,5 inci și un procesor octa-core de 64 bit Kirin 620, care, împreună cu cei 2GB de RAM, permite rularea fără probleme a aplicațiilor și a jocurilor. Bateria de 3000 mAh asigură funcționarea de până la 72 ore, fără încărcare. Funcția Dual SIM (Dual Standby) le oferă utilizatorilor șansa de a folosi telefonul atât în scopuri de business, cât și personale.Honor 4XDesignul elegant și simplu al telefonului este pus în evidență de carcasa din spate, confecționată dintr-un material cu textură metalică 3D, fiind inspirată de ultimele tendințe din industria modei. Camera de 13MP permite refocalizarea, chiar și după realizarea fotografiei, iar camera secundară de 5MP permite realizarea selfie-urilor panoramice.

Honor Holly

Ecranul de 5 inci cu rezoluție HD al noului model Honor Holly se mândrește cu unghiuri largi de vizualizare și culori bogate, datorită tehnologiei IPS. Camera principală de 8MP BSI, cu o apertură f2.0, include funcții avansate precum fotografierea panoramică, HDR și oferă multe efecte post procesare.Huawei Honor HollyHonor Holly are un procesor quad-core de 1,3 GHz și un spațiu de stocare de 16GB, care poate fi dublat prin intermediul unui card microSD. Bateria de 2000 mAh, care poate asigura până la 2 zile de utilizare moderată, și capabilitatea Dual SIM (Dual Standby), le permit utilizatorilor să se adapteze unui ritm de viață alert.

Honor 3C

Honor 3C are un ecran HD cu o diagonală de 5 inci, dotat cu tehnologia IPS care permite vizualizarea fără probleme, chiar și în bătaia directă a razelor soarelui, și oferă unghiuri largi de vizionare. Telefonul are un procesor quad-core MediaTek (4×1,3 GHz) care, împreună cu memoria operațională de 2GB, permite navigarea și rularea aplicațiilor în condiții optime. Lista de specificații a modelului mai include memoria internă de 8GB, care poate fi extinsă printr-un card microSD și o bateria de 2300 mAh. Honor 3C poate fi echipat cu două cartele microSIM separate. Camera principală de 8MP este însoțită de flash-ul LED pentru capturarea fotografiilor în condiții de iluminare scăzută. Camera secundară de 5MP poate fi utilizată și pentru surprinderea selfie-urilor panoramice.Huawei Honor 3C

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,