Lenovo a prezentat trei concepte smart inedite: primul smartphone echipat cu un proiector cu laser, un smartwatch cu două ecrane și un pantof inteligent

Scris de | 28 mai, 2015
Lenovo a prezentat trei concepte smart inedite: primul smartphone echipat cu un proiector cu laser, un smartwatch cu două ecrane și un pantof inteligent

Lenovo a prezentat în cadrul eventului Lenovo Tech World, trei concepte inedite, pe care compania intenționează să le finalizeze în scurt timp. Să le luăm pe rând.Lenovo Smartphone Smart CaseLenovo Smartphone Smart Case – prin acest concept de smartphone, compania dorește să introducă ca noile smartphone-urile să fie echipate cu un proiector cu laser, detector de mișcare infraroșu și performanță mare de calcul. Proiectorul poate fi util în următoarele scenarii de lucru: în primul rând permite proiectarea unei tastaturi virtuale touch, ceea ce conferă utilizatorului un mai bun control asupra aplicațiilor, sporind capacitatea acestuia de control funcții și oferind un plus de productivitate, iar în al doilea rând poate oferi tot confortul unui proiector clasic: vizualizare filme, ținută o prezentare business ori iniția o sesiune de joc. Posibilitățile sunt nelimitate: de exemplu pianistul Lang Lang a interpretat piesa The Entertainer a lui Scott Joplin, la clapele unui pian virtual, proiectat cu ajutorul Lenovo Smartphone Smart Case.

Magic View Smartwatch LenovoLenovo Magic View smartwatch se dorește a fi un ceas inteligent, care să ofere mai multe informații – în prezent ceasurile smart vin cu ecrane de dimensiuni mici, care sunt focusate pe a oferi formații succinte, cum ar fi apelurile intrate ori update-uri. Ei bine, Lenovo Magic View smartwatch va fi echipat în premieră cu două ecrane active, iar al doilea ecran va fi unul virtual – care nu va mai fi limitat la dimensiunile fizice ale primul ecran (ecranul de bază etc.). Acest ecran virtual, va funcționa pe bază de reflecție optică pentru a crea o imagine virtuală, fapt ce va permite utilizatorului să beneficieze de un câmp vizual de 20 de ori mai mare decât la ecranul clasic al smartwatch-ului.

Lenovo Magic View smartwatchPrin urmare, de exemplu, va fi ușor de văzut o hartă, o fotografie și chiar un filmuleț video. Pentru ca Lenovo Magic View smartwatch să prindă formă, compania lucrează cu partenerii săi pentru crearea unui cip propriu, pe bază de silicon, de dimensiuni liliputane, pentru ca ceasul inteligent să aibă dimensiuni reduse și să ofere performanță din plin.

Lenovo Smart Shoes – este unul din device-urile IoT (Internet of Things) dezvoltate de Lenovo, care va avea menirea de a oferi informații pe un ecran, vizavi de starea de sănătate a utilizatorului: stare de spirit, informații fitness (exerciții,pași făcuți), monitorizare ritm cardiac, calorii consumate și chiar să ofere informații cu privire la destinație, hărți.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , ,