Digi Mobil reduce cu până la 40% tariful abonamentelor Optim Nelimitat și introduce abonamentul Complet 5

Noile tarife se vor aplica și abonaților existenți ai companiei, iar scăderea se va regăsi în facturile emise pentru luna iulie.

Scris de | 3 iunie, 2015
Digi Mobil reduce cu până la 40% tariful abonamentelor Optim Nelimitat și introduce abonamentul Complet 5

RCS & RDS a anunțat azi că reduce prețurile cu până la 40% la abonamentele Optim Nelimitat pentru clienții noi Digi Mobil, persoane fizice, care nu au contractate alte servicii din portofoliul Digi.Totodată, RCS & RDS introduce în portofoliul Digi Mobil un nou abonament, Complet 5, dedicat persoanelor fizice și juridice, care va oferi clienților smartphone-uri gratuite, într-o gamă variată, de la producători precum Allview, Huawei, Lenovo, Microsoft, Philips și Samsung. Complet 5 oferă clienților pentru doar 5 euro/lună (TVA inclusă), convorbiri gratuite în rețeaua Digi Mobil, mesaje și trafic de date nelimitat în rețeaua proprie, 300 de minute către rețelele fixe și mobile naționale și internaționale, dar și o gamă de echipamente gratuite la semnarea contractelor pe 24 de luni. 

wi-fi rcs rdsTot de astăzi, 3 iunie, orice client care optează pentru abonamentele Optim Nelimitat se va bucura de numeroasele avantaje ale acestui serviciu pentru doar 5 euro/luna (TVA inclusă), respectiv 6 euro/luna (TVA inclusă). Astfel, clienții care nu au niciun serviciu fix Digi (internet sau televiziune), vor plăti de acum 6 euro/luna (TVA inclusă) pentru un abonament Optim Nelimitat (anterior 10 euro/lună), iar cei care încheie două astfel de abonamente, vor achita 5 euro/lună (TVA inclusă) pentru fiecare abonament contractat (anterior 7 euro/lună). Clienții care au un singur serviciu fix Digi, pot opta acum pentru Optim Nelimitat și vor plăti 5 euro/lună (TVA inclusă), față de 7 euro/lună cât plăteau până acum.

Abonații RCS & RDS care au două servicii fixe, pot contracta Optim Nelimitat cu 5 euro/lună (TVA inclusă) și 4 euro/lună (TVA inclusă) pentru cel puțin două abonamente, pentru fiecare abonament în parte.

Servicii DIGI

Tarif abonamente Optim Nelimitat (euro, TVA inclusa/luna)

1 abonament Optim Nelimitat

De la 2 pana la 4 abonamente Optim Nelimitat

Independent de alte servicii Digi

10 6

7 5

Digi Net sau Digi TV Cablu/Satelit

7 5

5

Digi Net si Digi TV Cablu/Satelit

5

4

 

„Am lansat aceasta oferta pentru a încuraja cât mai mulți utilizatori să comunice nelimitat cu membrii familiei și cu prietenii, la cele mai accesibile prețuri. Am creat astfel, un pachet complet format din convorbiri gratuite și nelimitate în orice rețea, trafic de date nelimitat, acces la cele mai noi și utile aplicații mobile, conținut online și echipamente gratuite. Vom continua, de asemenea, să investim semnificativ în extinderea propriei rețele pentru a le oferi clienților noștri servicii de calitate, la prețuri competitive, așa cum i-am obișnuit”  a declarat Ovidiu Bejan, director comercial Digi Mobil.

Etichete: , , , , , ,