Allview a anunțat X2 Soul Xtreme, cel mai performant și cel mai scump produs al companiei

Allview X2 Soul Xtreme vine cu o serie de caracteristici interesante, precum noul procesor Mediatek Helio X10 pe 64 de biți, ecran de 6 inchi, cameră principală de 24 de megapixeli sau autentificare pe bază de amprentă. Terminalul va fi disponibil începând cu luna septembrie.

Scris de | 9 iunie, 2015
Allview a anunțat X2 Soul Xtreme, cel mai performant și cel mai scump produs al companiei

X2 Soul Xtreme este o premieră pentru brandurile locale și demonstrează încă o dată planurile îndrăznețe pe care compania și le propune atunci când privește în viitor. Conform oficialililor, Allview păstrează tradiția și aduce în gama Soul un smartphone cu performanțe extrem după ce primul model X1 Soul Xtreme a  fost cel mai performant smartphone din portofoliu la data lansării.

Specificații Allview X2 Soul Extreme

X2 Soul Xtreme va veni echipat cu hardware performant, cu procesor octa-core Helio X10 pe arhitectură de 64 de biți și tactat la 2 GHz, 3 GB de memorie RAM și o memorie internă de 64 de GB, cu posibilitatea extinderii cu încă 128 de GB cu ajutorul unui card microSD. Bateria are o capacitate de 3.500 mAh, care asigură pe hârtie 20 de ore de funcționare continuă și 350 de ore în modul stand-by, iar odată activat modul de economisire Extrem se promit până la 200 de ore de convorbiri.

Este dotat cu două camere de rezoluție înaltă, una principală de 24 de megapixeli și una frontală de 8 megapixeli. Camera principală se laudă cu 6 straturi de lentile (UV lens, focus lens, high precision lens, aperture, low dispersion lens), este protejată cu sticlă de safir și filmează la rezoluție 4K.

Terminalul dispune de un ecran generos de 6 inchi, cu rezoluție Quad HD, 2560 x 1440 pixeli, și o densitate a pixelilor de 492 ppi, iar deblocarea ecranului se poate realiza cu ajutorul sistemului de deblocare pe bază de amprentă.

Disponibilitate și preț Allview X2 Soul Extreme

X2 Soul Extreme este disponibil la precomandă începând de astăzi la un preț de 2.199 lei, iar terminalul va fi livrat începând cu luna septembrie.

Etichete: , ,