Vodafone Smart Ultra 6 se lansează în UK, costă 125 de lire și dispune de ecran Full HD și procesor octa-core

Scris de | 19 iunie, 2015
Vodafone Smart Ultra 6 se lansează în UK, costă 125 de lire și dispune de ecran Full HD și procesor octa-core

Vodafone UK a anunțat astăzi lansarea sub brand propriu a unui nou terminal. Este vorba despre cel mai performant model din portofoliul companiei, Vodafone Smart Ultra 6, un telefon inteligent cu ecran de 5.5 inchi și procesor cu opt nuclee cu semnătura Snapdragon.

România este o țară atipică din multe puncte de vedere atunci când ne aplecăm asupra rapoartelor de vânzări ale producătorilor de smartphone-uri. Brandurile locale iau o bucată importantă din întreaga piață, iar lucrurile sunt și mai aprige când vorbim despre terminale sub brandul operatorilor, acolo unde ei pot jongla cu prețurile destul de mult cât să poată atrage cumpărătorii.

Contează mult și produsul și specificațiile sale, dar dacă analizăm produsele lansate de operatori, fie că este vorba de Vodafone, Orange sau Telekom, vom vedea că sunt oferte interesante. Pentru exemplificare, vă pot spune că am testat la sfârșitul anului trecut o tabletă Vodafone, Smart Tab 4G pe numele ei, care era la ora redactării acelui material unul dintre cele mai interesante modele de pe piață chiar și la liber, iar atunci când din ecuație făcea parte și încheierea unui contract devenea un best buy. Anterior, am testat și alte produse de la Orange sau Telekom care au fost atractive într-o combinație cu un abonament.

Revenind la lansarea de astăzi, Vodafone din Anglia a lansat un terminal care se bucură de rezoluție Full HD pe un ecran de 5.5 inchi. Sub capotă integrează un procesor octa-core Snapdragon 615 la 1.5 GHz, 2 GB de memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare (cu posibilitate de extindere), o cameră principală de 13 megapixeli și una frontală de 5 megapixeli și o baterie cu capacitatea de 3.000 mAh. Terminalul cu conectivitate 4G va rula Android 5.0 de la scoaterea din cutie.

Iar dacă specificațiile vă par interesante, prețul s-ar putea să vi se pară spectaculos. 125 de lire (aproximativ 786 de lei la cursul BNR de astăzi) va costa terminalul, iar împreună cu diverse încheieri contractuale prețul va scădea corespunzător. Nu sunt încă informații despre disponibilitatea pe plan local, dar facem update imediat ce primim noutăți.

Etichete: , , ,

Sursa: Engadget