Kingston Digital extinde capacitatea cardurilor SD

Cardurile cu capacitate mai mare sunt ideale pentru camerele foto.

Scris de | 23 iunie, 2015
Kingston Digital extinde capacitatea cardurilor SD

Kingston Digital Europe, divizie a companiei Kingston Technology Company Inc., liderul mondial independent în produse de memorie, adaugă cardurile cu capacitate de 128 GB, respectiv 256 GB gamei SDHC/SDXC UHS-I clasa de viteză 3 (U3).SDXC UHS-I U3 256GB  _SDA3_256GBSpecificațiile UHS-I U3 (Ultra High-Speed Bus, Speed Class 3) garantează performanțe de minimum 30MB/s la citire și scriere și suficientă lățime de bandă pentru înregistrarea și redarea fără întreruperi a videoclipurilor în format 4K. Cardurile Kingston SDHC/SDXC UHS-I clasa de viteză 3 oferă viteze de 90MB/s la citire și 80MB/s la scriere, fiind de 9 ori mai rapide la citire, respectiv de 8 ori mai rapide la scriere în comparație cu cardurile SD standard cu clasă de viteză 10. Vitezele mai mari garantează o mai bună integritate a fotografiilor și videoclipurilor reducând blocajele, precum și timpi mai buni de upload al fișierelor în PC, în special atunci când sunt folosite cititoarele de carduri cu interfață USB 3.0.

Cardurile cu capacitate mai mare sunt ideale pentru camerele foto Digital Single Lens Reflex (D-SLR), Digital Single Lens Mirrorless (D- SLM) și camerele video, permițându-le utilizatorilor să salveze fișiere high-definition mai mari, inclusiv în format Full HD (1080p), Ultra HD (2160p), 3D și videoclipuri 4K2K. Pe lângă capturile video în format 4K, noile carduri pot fi utilizate pentru fotografiile realizate în modul rafală sau continuu.

Cardurile SDHC/SDXC UHS-I clasa de viteză 3 vin cu garanție pe viață și suport tehnic gratuit. Pentru mai multe informații intrați aici.

 

Etichete: , , , , , , , ,