Micromax a lansat smartphone-ul Canvas Selfie Lens

Smartphone-ul 3G este disponibil pe alb și în nuanțe de șampanie și gri lunar.

Scris de | 30 iunie, 2015
Micromax a lansat smartphone-ul Canvas Selfie Lens

Canvas Selfie Lens vine cu un accesoriu inedit, în pachet este inclusă o cameră wide angle de 0,4x – care se montează cu ajutorul unui clip direct pe camera frontală, totul pentru un groupfies perfect ori un video atotcuprinzător.Canvas Selfie Lens (3)Pe partea de camere foto, smartphone-ul include o cameră principală de 8 megapixeli, lentile Largan, senzor și bliț LED semnate Sony, cu autofocus și una secundară de 5 megapixeli, tot cu lentile Largan și senzor OV. Mai găsim o serie de presetări special gândite pentru fanii selfie, precum Face Beauty Mode care vine cu Skin smoothing, Skin sharpening și Eye enlargement, ce permit editarea fotografiilor. Canvas Selfie Lens (2)

Canvas Selfie Lens dispune de un ecran HD de 5 inchi, IPS, cu rezoluția de 1280 x 720 pixeli, protejat de Corning Gorilla Glass 3. Smartphone-ul rulează Android Lollipop 5.0 și vine cu un procesor quad core, modelul MTK6582, tactat la 1,3 GHz, ce este ajutat de o memorie RAM de 1 GB. Spațiul intern de stocare este de 8 GB, dar poate fi extins prin card microSD până la 32 GB. Canvas Selfie Lens (1)

Canvas Selfie Lens vine cu o baterie de 2800 mAh, care potrivit producătorului îi conferă un timp de convorbire de până la 9 ore, respectiv reyistă până ka 374 ore în stand-by. Canvas Selfie Lens (4)

Canvas Selfie Lens are un preț de aproximativ 116 euro.

 

Etichete: ,