BenQ lansează ecranul ST550K, cel mai performant display pentru afișaj profesional

Sistem de operare Android, conectivitate USB, MHL și transmitere wireless a conținutului prin QCast Wireless Display

Scris de | 1 iulie, 2015
BenQ lansează ecranul ST550K, cel mai performant display pentru afișaj profesional

BenQ lansează în România ecranul pentru afișaj profesional (Digital Signage) ST550K, cu design slim bezel și diagonală de 55 de inci (1,4m) la rezoluție 4K2K Ultra HD.Benq ST550K (3)De la aeroporturi, hoteluri, magazine, cafenele sau restaurante, supermarket şi studiouri de televiziune, BenQ ST550K cu ramă extrem de îngustă este dedicat companiilor ce se concentrează asupra comunicării vizuale în relația cu partenerii. Datorită rezoluției 4K2K de 3840 x 2160p, ST550K oferă o experiență vizuală impresionantă: acesta afișează de patru ori mai multe detalii în comparație cu un display Full HD 1080p și asigură cea mai eficientă cale de transmitere a mesajului cu fiecare imagine redată.

ST550K încorporează o serie de funcții special create pentru utilizarea facilă, precum managerul inteligent de conținut X-Sign pentru crearea în timp record a materialelor publicitare afişate, aplicația Multiple Display Administrator (MDA) ce reduce din timpul și efortul necesar administrării simultane a mai multor disply-uri sau HDMI Streaming Dongle (Qcast), cu suport pentru WiFi Display, tehnologie ce permite afişarea wireless a conținutului de pe PC-uri, dispozitive smart sau din cloud, direct pe ecran. În plus, pentru ușurință în redarea conținutului, ecranul pentru afișaj profesional ST550K include opțiunea de conectare USB și MHL (Mobile High-Definition Link).

„În prezent, performanța unui business este dictată de eficiența în transmiterea mesajelor, iar noi oferim companiilor șansa de a livra clienților o experiență vizuală memorabilă,” declară Peter Huang, General Manager al BenQ Technology Product Center. „Display-ul pentru afișaj profesional ST550K vine în ajutorul companiilor și permite acestora să își pună în aplicare strategiile de atragere și fidelizare a clienților în cel mai simplu mod posibil.”Benq ST550K (4)Sistem de operare Android

ST550K funcționează cu ajutorul unui sistem de operare Android personalizat, ce vine preinstalat cu o serie de aplicații utile, precum suita de aplicații WPS Office, browser web și Media Player.

Conținutul poate fi redat direct de pe un stick USB sau prin MHL, totul fără a mai avea nevoie de un calculator. În plus, cu ajutorul opțiunii QCast Wireless Display , filmele sau reclamele pot fi afișate pe ecranul de 55 de inci fără a mai avea nevoie de un cablu de conectare la PC sau la dispozitivele smart.

Managerul inteligent de conținut X-Sign

Datorită managerului inteligent de conținut X-Sign preinstalat, display-ul profesional pentru afișare de reclame și informații oferă posibilitatea de creare în timp record a materialelor publicitare datorită celor peste 30 de șabloane predefinite, care pot fi personalizate cu propriul conținut – de la text, până la materiale video și coduri QR.

Software de management Multiple Display Administrator (MDA)

Administratorii de sistem pot folosi aplicația Multiple Display Administrator (MDA) pentru a reduce din timpul și efortul necesar managementului ST550K. MDA permite și oprirea de la distanță a acestuia atunci când nu este utilizat, totul pentru a reduce considerabil costurile cu energia electrică. ST550K poate opera însă non-stop datorită sistemelor de răcire speciale încorporate și numărului mare de ore de utilizare pentru care a fost proiectat, 30.000 ore, dar și datorită senzorilor pentru monitorizarea și controlul temperaturii. BenQ ST550KDisponibilitate

Ecranul pentru afișaj profesional BenQ ST550K este disponibil din această săptămână prin distribuitorii oficiali BenQ pentru România (Darer, ITDirect, MGT, Network One Distribution) la prețul de 7.999 de lei.

Etichete: , ,