Mio lansează GPS-ul Combo 5207 LM

Scris de | 30 iulie, 2015
Mio lansează GPS-ul Combo 5207 LM

Mio Technology lansează pe piața locală modelul Combo 5207 LM, dispozitivul auto cu funcție duală – navigator și cameră video, destinat șoferilor care vor să beneficieze de două gadget-uri într-unul singur, eliberându-și astfel câmpul vizual din zona bordului mașinii. Noul Combo 5207 LM permite utilizarea în același timp a modulului GPS și a camerei video auto, totul pentru ca șoferii să ajungă rapid la destinația dorită și să înregistreze simultan fiecare minut al călătoriei. Acesta filmează la calitate HD (720p) cu 30 de cadre pe secundă, iar standardul H.264 MPEG-4 asigură o calitate mai bună la nivel de înregistrare și fișiere de dimensiuni mai scăzute comparativ cu Mio Combo 5107 LM, primul model al seriei.Mio Combo 5207 LM  (2)Actualizare gratuită a hărților

Combo 5207 LM are un ecran tactil de 5 inci și vine echipat cu 44 de hărți preinstalate, inclusiv harta României. În plus, prin serviciul de actualizare a hărților Lifetime Map Update (LMU), șoferii beneficiază gratuit de până la 4 actualizări pe an, pe toată durata de viață a dispozitivului.

Combo 5207 LM semnalează și locurile unde sunt amplasate camerele video de supraveghere: dispozitivul anunță atât vizual cât și sonor apropierea de acestea, indicând pe ecran viteza curentă a autovehiculului, limita legală, precum și distanța rămasă până la respectivul punct de supraveghere. Acesta beneficiază de asemenea de actualizări gratuite ale bazei de date de camere de supraveghere, efectuate automat în momentul actualizării hărților prin serviciul Lifetime Map Update (LMU).

Funcții multiple pentru o călătorie eficientă

Noul Combo dispune de funcția „IQ RoutesTM” care foloseşte o bază de date cu informaţii preluate de la milioane de şoferi pentru a optimiza ruta calculată, totul pentru ca utilizatorii să își poată minimiza timpul petrecut în trafic, indiferent de momentul zilei. În acelaşi timp, Combo 5207 LM integrează modulul „LearnMe Pro™”, capabil să monitorizeze şi să reţină stilul de condus al șoferului, oferind rute personalizate în funcţie de preferințe. De asemenea, Combo 5207 LM dispune de funcția de „Asistență la parcare”, care permite dispozitivului să afișeze automat o listă de parcări disponibile, pe o rază de 1 km în jurul destinației. Mio Combo 5207 LM  (3)

Filmări martor la rezoluție HD

Utilizatorii care își doresc un sistem de înregistrare fiabil la bordul autoturismului au la dispoziție o soluție de filmare la rezoluție HD 720p, capabilă să surprindă chiar și cele mai fine detalii în fişiere comprimate cu ajutorul tehnologiei H.264, ce oferă o calitate mai bună a imaginii la o dimensiune redusă.

Dispozitivul poate fi utilizat imediat după achiziționare: Mio Combo 5207 LM vine cu un card micro SD de 8GB, suficient pentru a stoca filmările și fotografiile surprinse cu ajutorul camerei video a noului Combo.

Camera video integrată în Mio Combo 5207 LM poate funcționa simultan cu modulul GPS, înregistrând în același timp direcția, viteza, precum și coordonatele geografice, pe care le sincronizează cu Google Maps. De asemenea, pentru o imagine completă asupra călătoriei, înregistrarea va porni automat după introducerea cheii în contactul autovehiculului.

Noul Combo dispune de un senzor G integrat, cu 3 axe, care înregistrează direcţiile de deplasare pe o diagramă cu unde. Aceasta va arăta punctul de provenienţă și forța impactului, chiar și în cazul unei coliziuni auto din spate, devenind astfel martorul ocular de încredere în relația cu asiguratorul.

Mio Combo 5207 LM este disponibil pe piața din România în două variante: Mio Combo 5207 LM la prețul recomandat de 799 lei şi Mio Combo 5207 LM TRUCK la preţul recomandat de 1.049 lei.

Etichete: , ,