IFA 2015: Acer a anunțat Jade Primo, primul telefon cu Windows 10 care se transformă în PC

Scris de | 9 septembrie, 2015
IFA 2015: Acer a anunțat Jade Primo, primul telefon cu Windows 10 care se transformă în PC

În cadrul IFA, Acer a anunțat Jade Primo, un smartphone care va rula Windows 10 și care va utiliza Continuum pentru smartphone, o soluție realizată de Microsoft și care va permite tranziția din modul de smartphone în cel de PC.

Acer este primul partener Microsoft care anunța un terminal cu Windows 10. Nu au fost oferite foarte multe informații în ce privește configurația tehnică, dar se pare că terminalul va dispune de un ecran de 5.5 inchi cu rezoluție FullHD, un procesor Qualcomm Snapdragon 808 și o cameră principală de 21 de megapixeli.

DSC00242

Oficialii companiei au numit terminalul drept primul „smartphone-PC de buzunar”. Trecerea din modul smartphone în modul PC se va realiza cu ajutorul unei stații de andocare, care va fi livrată împreună cu telefonul, alături de un mouse și o tastatură wireless. Odată ce terminalul este conectat la sistemul de andocarea, utilizatorii vor vedea desktop-ul Windows și interfața Start pe display-ul conectat, iar cu ajutorul mouse-ului și a tastaturii vor putea deschide aplicații.

Compania nu a oferit încă informații despre disponibilitate sau preț, dar ne așteptăm să ajungă în magazine în prima parte din 2016.

Etichete: , , , , ,