eMAG deschide primul Apple Shop din România

Începând de vineri, 18 septembrie, eMAG deschide în România primul magazin Apple Shop. Investiția totală se ridică la un milion de dolari, sumă care acoperă amenajarea spațiului, stocurile de produse și pregătirea consultanților.

Scris de | 17 septembrie, 2015

Magazinul este situat în centrul showroom-ului eMAG din București de pe Șoseaua Virtuții, în apropierea caselor de marcat de la etaj. Investiția de un milion de dolari este împărțită între eMAG și Apple, iar suma acoperă amenajarea spațiului de 120 de metri pătrați, stocurile de produse și investiția pentru pregătirea consultanților. Vor fi aproximativ 55 de consultanți care vor oferi asistență prin rotație în zona special amenajată.

Apple-Shop-eMAG-1

Conform lui Iulian Stanciu, director general al eMAG, “magazinul nostru este cel mai mare reseller Apple în România”, vânzările de produse Apple însemând aproximativ 10% din veniturile eMAG. Conform șefului companiei, interesul Apple pentru piața locală a crescut în primul rând datorită clienților, iar mai apoi cu ajutorul vânzărilor bune ale partenerilor oficiali. Stanciu spune că un Apple Shop este un “magazin care aduce experiența Apple mai aproape de cumpărători, pentru că acum produse Apple se găsesc peste tot”, iar noul magazin “va vinde experiențe cu ajutorul unui setup bine pus la punct, care include amenajarea spațiului cu tot ceea ce înseamnă mobilier, sunet și lumini,  ambianță, dar și suportul venit din partea unor consultanți cu experiență”.

Apple-Shop-eMAG-313

eMAG estimează că în acest an va vinde cu până la 30% mai multe produse Apple decât a comercializat anul trecut, iar până la sfârșitul acestei luni pe site-ul eMAG produsele Apple se vor ăsi într-un spațiu dedicat pe www.emag.ro/apple. Odată cu creșterea brandului Apple și a vânzărilor de pe plan local, este posibil ca magazinele Apple Shop să se extindă și către alte puncte eMAG din țară sau chiar către centre comerciale mai mari.  

În cadrul noului Apple Shop, clienți vor putea sa achiziționeze produse precum iPhone, iPad și Macbook, accesorii oficiale Apple și alte produse de la parteneri autorizați precum drone, boxe, căști Beats, cântare inteligente etc. De asemenea, în cadrul Apple Shop-ului eMAG vor avea loc lansări de produse, iar oficialii eMAG spun că noile produse vor ajunge mai rapid și mai aproape de lansarea oficială.

Iulian Stanciu spune că garanția produselor vândute se va face la partenerii autorizați Apple în România, iar odată cu lansarea magazinului se va renunța la achiziționarea de dispozitive Apple de la distribuitori neautorizați.

Ca o noutate, începând de mâine, în cadrul Apple Shop va fi disponibil iPad mini 4, produs anunțat săptămâna trecută de către compania din Cupertino. De asemenea, lansarea primului Apple Shop din România vine cu oferte interesante, în limita stocului disponibil cu reduceri de până la 29% la Apple MacBook Air Pro sau până la 24% la iPad Air 2 și iPhone 6 de 16 GB.

Mai multe imagini cu noul Apple Shop:

Apple-Shop-eMAG-365 Apple-Shop-eMAG-469 Apple-Shop-eMAG-521 Apple-Shop-eMAG-209 Apple-Shop-eMAG-833 Apple-Shop-eMAG-729 Apple-Shop-eMAG-417 Apple-Shop-eMAG-157 Apple-Shop-eMAG-937 Apple-Shop-eMAG-573

Etichete: , , , ,