Epson prezintă noua gamă de proiectoare

Scris de | 17 septembrie, 2015
Epson prezintă noua gamă de proiectoare

 

Epson a lansat noua gamă de proiectoare, în cadrul unul eveniment deosebit ce s-a desfășurat la Postmodernism Museum și i-a avut ca invitați speciali pe criticul de film Irina Margareta Nistor și pe regizorul Florin Șerban. Pentru a întregi experiența vizionării unui film cu ajutorul proiectoarelor Epson, participanții au putut vedea, în premieră absolută, noul film al cunoscutului regizor, „Box”, ce a câștigar Premiul Criticii la Festivalul de la Karlovy Vary.  

Astfel, gama de proiectoare se extinde cu 11 noi modele destinate atât folosirii la birou, cât și pentru divertismentul de acasă, fie că e vorba de realizarea de prezentări, vizionarea de filme, rularea de jocuri, sau de urmărirea meciului de fotbal al echipei favorite împreună cu prietenii.

Noua serie Epson include opt proiectoare versatile care pot fi transportate cu ușurință – EB-U32, EB-U04, EB-W32, EB-W31, EB-W04, EB-X31, EB-S31, EB-S04 – și care sunt ideale atât acasă, cât şi la birou. Indiferent dacă sunt utilizate pentru vizionare filme, vizualizare de fotografii de familie sau realizare de prezentări, noile proiectoare oferă imagini de calitate superioară, dispun de caracteristici ușor de utilizat și au un design elegant.

EB-U04

Gama este completată de trei noi proiectoare home cinema Full HD de calitate superioară, dar care au un preț accesibil și care oferă utilizatorilor experiența vizionării pe ecran mare în propriile case. EH-TW5350, EH-TW5300 și EH-TW5210 sunt fiecare capabile să furnizeze imagini Full HD la o rezoluție de 1080p luminoase și clare, atât în 2D, cât și în 3D.

Indiferent dacă se află acasă sau la birou, utilizatorii doresc să vizioneze conținut de calitate superioară în culori excepționale, chiar și în încăperile foarte luminoase. Beneficiind de tehnologia 3LCD şi de o luminozitate pe alb şi pe culoare la același nivel înalt, aceste proiectoare sunt de trei ori mai luminoase decât cele cu tehnologie DLP cu 1 cip.

EB-U32

 

 

Cu ajutorul celor opt proiectoare din gama Epson Business (EB), utilizatorii pot crea un mediu spectaculos în stil cinematografic pentru prieteni și familie și se pot bucura de imagini de calitate superioară pe un ecran de până la 300 de inci. Filmele, evenimentele sportive şi spectacolele unice vor fi prezentate în imagini clare și bine definite, iar pentru cei care își doresc conținut Full HD plin de viață, EB-U04 oferă o experiență de vizionare superioară.

„Proiectoarele mobile trebuie să fie suficient de versatile pentru a permite utilizarea în mai multe locații şi am dorit ca această gamă să se adreseze întregii familii. Noile proiectoare pot fi folosite atât de părinți pentru a realiza prezentări de calitate superioară la locul de muncă şi în biroul de acasă, cât şi de copii, care vor putea să vizioneze conținut în camerele lor. Întreaga familie poate să se reunească la finalul zilei şi să folosească proiectorul pentru a se uita la un film sau la fotografii”, spune Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager Epson Romania și Bulgaria.

Simona Decuseara Sales & Marketing Manager Epson Romania si  Bulgaria

Întreaga gamă poate fi utilizată oriunde este nevoie, chiar dacă EB-U32 şi EB-W32 sunt proiectate pentru mediul de birou. Modelul EB-U32 are o rezoluție WUXGA și poate reda conținut la rezoluția sa nativă, inclusiv Full HD. Ambele modele pot transmite prezentări către proiectoare multiple dintr-o rețea, permițând vizionarea în mai multe locații. Utilizatorii pot chiar să partajeze wireless propriul conținut de pe dispozitivele lor cu toată lumea care participă la o întâlnire. Toate aceste funcții sunt disponibile și pe toate celelalte modele din gamă, prin adăugarea adaptorului LAN wireless ELPAP10.

De asemenea, conținutul va avea detalii excelente, cu nuanțe clare de negru care creează detalii bine definite ale umbrelor, datorită raportului de contrast de 15.000:1.

EH-TW5210 

„Oare de ce în «Cinema Paradiso», filmul cult al lui Giuseppe Tornatore, preferatul cinefililor adevărați, locul magic e cabina de proiecție? Pentru că de acolo vine magia imaginii în mișcare, fără de care huiduielile și fluierăturile sunt inevitabile. O tehnică impecabilă precum cea a zilelor noastre oferă șansa unei satisfacții fără margini a privitorului doritor de perfecțiune. Proiectoarele Epson sunt concepute să creeze senzația că ești chiar in toiul acțiunii, că poți observa cu claritate și cele mai mici detalii, că nu e o perspectiva cețoasă, impresionistă nedorită, ci una care dă impresia că vezi totul cu o lupă fără cusur”, spune Irina Margareta Nistor, critic de film.

„Experiența home cinema ar trebui să furnizeze imagini mari şi clare, cu numeroase detalii de umbre bine definite şi nuanțe intense de negru, acestea fiind caracteristici definitorii pentru EH-TW5350, EH-TW5300 şi EH-TW5210. Datorită design-ului compact şi curbat, aceste proiectoare accesibile şi versatile arată excelent în casă, oferind, în același timp, acces la cea mai nouă tehnologie de pe piață”, mai spune Simona Decuseară.

EH-TW5350

Având la bază tehnologia 3LCD, toate cele trei proiectoare includ un cip de anulare a zgomotelor, care contribuie la furnizarea celor mai clare şi mai bine definite imagini de până acum. Cu o luminozitate pe alb şi pe culoare de 2.200 lumeni, proiectoarele sunt suficient de luminoase pentru a fi utilizate în condiții de lumină ambientală şi în timpul zilei, iar datorită difuzorului de 5 W pot fi folosite fără să fie necesare sisteme de sunet complexe.

Destinat persoanelor care doresc să beneficieze acasă de o adevărată experiență de vizionare pe ecran lat a filmelor, programelor de televiziune şi evenimentelor sportive, proiectorul EH-TW5350 oferă divertisment Full HD pe ecrane de până la 332 inci, iar privitorii pot observa nuanțe intense de negru, datorită raportului de contrast dinamic de până la 35000:1. EH-TW5350 are integrată funcția Miracast pentru partajarea wireless de conținut de pe dispozitivele inteligente cu Android.

Gama completă de proiectoare va fi disponibilă pentru achiziționare începând cu luna octombrie.

 

Etichete: , , , , , , , ,