HyperX lansează cel mai rapid stick USB de până acum

HyperX Savage USB Flash Drive oferă viteze uimitoare de transfer de date

Scris de | 25 noiembrie, 2015
HyperX lansează cel mai rapid stick USB de până acum

HyperX a lansat stick-ul HyperX Savage USB Flash drive, care se alătură gamei de produse HyperX Savage, ce include memorii DRAM și SSD-uri, și înlocuiește stick-ul de succes DataTraveler® HyperX 3.0.

HyperX Savage USB Flash oferă viteze de transfer excepțional de rapide, de până la 350MB/s – viteză de citire, respectiv 250MB/s – viteză de scriere și este disponibil la capacitățile de stocare de 64GB, 128GB și 256GB. USB-ul 3.1 Gen. 1 (USB 3.0) este ideal pentru utilizatorii care își doresc să aloce cât mai puțin timp transferului de fișiere. HyperX Savage permite stocarea rapidă de fișiere digitale de mari dimensiuni, precum filme, muzică și fotografii hi-res. Stick-ul dispune de un design îndrăzneț, cu o carcasă neagră elegantă și logo-ul HyperX roșu metalizat. Unitatea este compatibilă cu cele mai noi desktop-uri, notebook-uri și console de jocuri, precum PS4™ și Xbox One™.HXS3_sc_hr„Acesta este cea mai rapidă unitate USB Flash din portofoliul nostru, având în același timp performanțele înalte și un design excelent, atribute care o recomandă ca soluția ideală pentru PC-uri și console”, a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology România și Bulgaria.

HyperX Savage USB Flash dispune de o garanție pe 5 ani, suport tehnic și de fiabilitatea specifică tuturor produselor HyperX.

HXS3_sb_hr

Etichete: