Konica Minolta introduce seria de echipamente de producție în format mare KIP 800

Scris de | 25 noiembrie, 2015
Konica Minolta introduce seria de echipamente de producție în format mare KIP 800

Seria color KIP 800 oferă soluții complete de producție în format mare pentru foarte multe aplicații, de la arhitectură sau inginerie și până la documente pentru construcții. Seria include cinci configurații diferite cu două și patru role: două imprimante, KIP 850 și KIP 870, și trei sisteme multifuncționale, KIP 860, KIP 880 și KIP 890, care sunt echipate și cu scanner CIS pentru modelele 860 și 880 sau scanner CCD pentru modelul 890.

Malwina Hecht, Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH: „Konica Minolta oferă, în acest context, un nou sistem care combină toate avantajele pe care le caută clienții. Seria KIP 800 acoperă așteptările și cerințele variate ale utilizatorilor, în special în industria construcțiilor și de arhitectură, dar și pentru organizațiile neguvernamentale care activează în aceste domenii.”

Seria KIP 800 poate fi achiziționată în diverse versiuni care răspund tuturor cerințelor de printare în format mare:

  • KIP 880 și KIP 890 oferă funcționalități de copiere, scanare și printare pentru fluxuri de lucru cu volume mari, fiind proiectate să livreze calitate și consistență a culorii. KIP 890 este un model cu patru role echipat cu un scanner profesional KIP 2300 (CCD).
  • KIP 850 este un sistem de rețea care economisește spațiul și este adecvat grupurilor de lucru, oferind printuri de format mare alb-negru și color la cea mai bună calitate, rapid și eficient.
  • KIP 860 este ideal pentru mediile care necesită productivitate multifuncțională cu o singură amprentă la sol pentru a economisi spațiu.
  • KIP 870 este un sistem de printare departamental creat pentru proiectele cu volume

Etichete: