Krüger&Matz lansează pe piața din România două noi tablete: EAGLE 801 și EDGE 802

Datorită receiverului GPS integrat, EAGLE 801 și EDGE 802 pot fi folosite cu succes ca sistem de navigare auto.

Scris de | 22 ianuarie, 2016
Krüger&Matz lansează pe piața din România două noi tablete: EAGLE 801 și EDGE 802

Producătorul polonez de IT&C Krüger&Matz lansează pe piața din România două modele noi de tablete, cu diagonala de 8 inci: EAGLE 801 și EDGE 802, cu sisteme de operare diferite: Android 5.0 Lollipop și Windows 10 Home. Ambele dispozitive au un procesor quad-core Intel® Atom™ Z3735G tactat până la 1,83 GHz, care asigură un mod ușor de folosire al dispozitivului, și sunt dotate cu modul GPS și modem 3G. Toate aceste funcții și specificații, pe lângă prețul competitiv, te asigură de faptul că EAGLE 801 și EDGE 802 reprezintă o ofertă foarte atractivă.

Pentru a veni în sprijinul tuturor utilizatorilor, Krüger&Matz lansează două tablete aproape identice ca design, însă cu sistem de operare diferit: EAGLE 801 folosește Android 5.0 Lollipop, iar EDGE 802 are instalat Windows 10 Home.  

Cele două dispozitive sunt primele tablete din oferta Krüger&Matz cu un ecran IPS de 8 inci. Datorită rezoluției de 1280×800 px acestea asigură o redare excelentă a detaliilor și reproducerea fidelă a culorilor, ceea ce cu siguranță îi va bucura pe aceia care au ca hobby filmele și fotografiatul. Din punctde vedere estetic, noile dispozitive au un design elegant și rafinat – carcasa de aluminiu (negru sau alb – în funcție de model), dimensiunea redusă și greutatea mică (360 g) fac din EAGLE 801 și EDGE 802 două device-uri foarte practice și durabile, perfecte atât pentru muncă, cât și pentru divertisment sau în călătorii.Krüger&Matz EAGLE 801Ambele tablete sunt dotate cu procesor Intel® Atom ™ Z3735G, tactat până la 1,83 GHz, cu 1 GB memorie RAM. Fișierele și aplicațiile pot fi stocate pe memoria internă de 16 GB, care poate fi extinsă, la nevoie, cu ajutorul unui card de memorie. Gadgeturile au, de asemenea, sloturi micro USB și micro HDMI, precum și un Mini jack de 3,5 mm. Modemul 3G integrat și Wi-Fi-ul permit accesul la Internet, astfel încât utilizatorii pot ține legătura cu cei dragi, în timp ce funcția Bluetooth 4.0 permite transferul wireless de date.

Datorită receiverului GPS integrat, EAGLE 801 și EDGE 802 pot fi folosite cu succes ca sistem de navigare auto. În plus, dispozitivele acceptă orice aplicație pentru hărți, pentru un plus de confort, iar funcționalitatea multiplă a acestor dispozitive oferă utilizatorilor șansa de a viziona un film sau de a juca un joc după ce au ajuns la destinație.

În România, produsele Krüger&Matz sunt disponibile în magazinele partenere: CEL.ro, pcgarage.ro, evoMAG.ro.

Sugestie preţ-vânzare:

Tableta EAGLE 801 – 549 Ron

Tableta EDGE 802 – 549 Ron

Etichete:

Sursa: Krüger&Matz