Rețeaua Vodafone, certificată Best in Test în România, pentru al doilea an consecutiv

Vodafone Romania a primit certificarea pentru performanta serviciilor de Date si Telefonie pe smartphone-uri, in urma masuratorilor efectuate in toate retelele mobile din Romania

⇣ Sari la articol
Rețeaua Vodafone, certificată Best in Test în România, pentru al doilea an consecutiv

Vodafone Romania a fost certificata, in al doilea an consecutiv, pentru cel mai bun punctaj al serviciilor de date si telefonie mobila, dupa masurari efectuate in toate retelele mobile din Romania. Mai mult decat atat, Vodafone Romania a obtinut cel mai mare scor dintre toate campaniile de certificare desfasurate in 2015 de catre P3 Communications in Europa.

“Ne concentram pe a oferi clientilor cea mai buna experienta, iar acest ultim audit independent, ce a generat certificatul Best in Test, confirma faptul ca utilizatorii nostri se bucura de o retea mobila superioara in Romania, disponibila oricand conteaza. Ne extindem in continuare retelele 4G si 4G+ in Romania si ne concentram pe acoperirea a tot mai multe orase, astfel incat toti romanii sa se poate bucura de cea mai buna experienta de voce si date, furnizata de Vodafone”, a declarat Ravinder Takkar, President & CEO, Vodafone Romania.

In comparatie cu alte retele din Romania, masuratorile arata ca reteaua Vodafone Romania a obtinut certificatul “Best in Test” atat pentru serviciile de date, cat si pentru cele de telefonie, in testul Mobile Benchmark Romania, desfasurat de auditorul independent P3 communications.Certificat P3 Communications 2016In urma dezvoltarilor continue ale Supernet 4G si a extinderii retelei 4G, utilizatorii continua sa beneficieze de o experienta remarcabila de voce si date, in reteaua Vodafone Romania.

Campania de testare a retelelor s-a desfasurat in Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia-Mare, Barlad, Braila, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Focsani, Galati, Iasi, Medgidia, Onesti, Pascani, Pitesti, Ploiesti, Roman, Sfantu Gheorghe, Tecuci, Timisoara, Turda si Vaslui, precum si pe soselele dintre aceste orase.

Metodologia testarii, precum si traseele si zonele fixe au fost selectate independent, de catre P3 communications.

Articole asemanatoare