Rețeaua certificată Best in Test a Vodafone devine prima rețea garantată

• Vodafone România garantează 100% gradul de satisfacție a utilizatorilor, abonați, clienți ai Cartelei sau ai serviciilor de business

Scris de | 8 februarie, 2016
Rețeaua certificată Best in Test a Vodafone devine prima rețea garantată

Vodafone România își evidențiază capabilitățile superioare ale rețelei, certificată „Best in Test” de către P3 Communications, devenind primul operator care garantează un nivel optim al satisfacției pentru toți utilizatorii săi, abonați, clienți ai Cartelei sau ai serviciilor de business. Dacă, din orice motiv, un utilizator al serviciilor Vodafone România nu este complet satisfăcut și oferă feed-back în această privință, va fi recompensat cu o zi întreagă de Internet gratuit.

Mai mult decât atât, toți utilizatorii Vodafone România pot beneficia de rețeaua certificată de către P3 Communications, garantată, prin trafic gratuit de date la Metroul din București, între 8 februarie și 31 martie. De asemenea, pentru a experimenta capabilitățile superioare ale rețelei, toți românii pot beneficia și de un nou week-end de Internet nelimitat gratuit, în 13 și 14 februarie

„Dorim să evidențiem cea mai recentă realizare a rețelei noastre – certificarea Best in Test pentru date și voce – și să demonstrăm supremația rețelei noastre, devenind primii care garantăm satisfacția clienților noștri, indiferent de tipul serviciilor utilizate, în concordanță cu noua noastră campanie: 100% mulțumit sau recompensat. Mai mult decât atât, pentru a îmbunătăți și mai mult andrea rossini, director consumer business unitnivelul satisfacției clienților, suntem receptivi pentru orice utilizator și îl recompensăm printr-o zi întreagă de trafic gratuit de date, pentru a îl folosi în rețeaua noastră, care a înregistrat cele mai bune performanțe”, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone Romania

Începând din data de 16 februarie, toți utilizatorii vor putea oferi feed-back despre experiența referitoare la serviciile Vodafone România direct prin intermediul aplicației MyVodafone. Fiecare utilizator care oferă feed-back relevant primește o zi de Internet gratuit. Bonusul va fi activat in până la 48 de ore de la completarea formularului din aplicație și va putea fi utilizat timp de 24 de ore.

Ca un beneficiu suplimentar pentru utilizatorii serviciilor Vodafone România, în intervalul 8 februarie – 31 martie, clienții se vor bucura și de trafic gratuit de date, la Metroul din București. Astfel, zona Metroului din București va deveni “Supernet 4G City”, una dintre cele mai mari zone de Internet din Europa. Utilizatorii vor putea naviga, urmări filme sau asculta muzică, prin aplicații mobile cum ar fi HBO GO sau Zonga, încerca noi experiențe digitale, precum conținutul îmbogățit al Bibliotecii Digitale în parteneriat cu Humanitas sau conținut digital de business, precum și să beneficieze de conținut util în aplicații ca MyVodafone, ce poate fi descărcată de la adresa www.vodafone.ro/aplicatii sau să cumpere online de la Mega Image, prin platforma Emag Supermarket Online. Traficul de date înregistrat la Metroul din București va fi gratuit pentru toți utilizatorii Vodafone – abonați, clienți ai Cartelei sau ai serviciilor de business – până la 31 martie 2016.

Mai mult, Vodafone oferă o nouă experiență gratuită de Internet ce va permite tuturor utilizatorilor de telefonie mobilă din România, indiferent de rețeaua pe care o utilizează, să navigheze gratuit pe Internet timp de două zile, in weekend-ul 13-14 februarie. Această experiență gratuită de date, fără costuri suplimentare și limitări de viteză, este valabilă pentru toți utilizatorii serviciilor Vodafone – prepaid, clienți ai Cartelei sau ai serviciilor de business. Utilizatorii care nu folosesc serviciile Vodafone România vor putea, de asemenea, să se bucure de experiența Internetului nelimitat gratuit, solicitând o cartelă SIM în orice magazin Vodafone sau în rețeaua de magazine partenere Vodafone, începând din 8 februarie.

Supremația rețelei Vodafone România este unul dintre elementele-cheie ale noii platforme de comunicare. Sub mesajul „Ai puterea să reușești pe drumul tau”, Campania vorbește despre inspirația pe care Vodafone dorește să o genereze în fiecare român, pentru a își găsi propriul sau drum către succes și să îl atingă, cu sprijinul deplin al rețelei Supernet 4G. Vodafone continuă să sprijine românii în a trăi o viață mai bună, cu ajutorul tehnologiei. Noua campanie de comunicare se derulează în mediile print, online, TV și outdoor.

Etichete: , ,

Sursa: Rețeaua certificată Best in Test a Vodafone devine prima rețea garantată