MWC 2016: LG G5 primul smarthone high end cu design modular!

Și proiectul Ara, dezvoltat de Google, se bazează tot pe componente modulare, însă acesta este de ani buni în faza de dezvoltare.

Scris de | 22 februarie, 2016
MWC 2016: LG G5 primul smarthone high end cu design modular!

LG G5 vine cu un corp realizat din metal, iar pe partea frontală găsim un ecran quad HD IPS de 5,3 inchi, cu rezoluția de 2560 x 1440 pixeli, cu 544 ppi. Și ecranul acestuia smartphone, la fel ca anteriorul modelul LG V10, are funcția always-on. Smartphone-ul rulează Android 6.0 Marshmallow și este pus în mișcare de un procesor semnat Qualcomm, modelul Snapdragon 820 (pe 64 biți), ajutat de o memorie RAM de 4 GB. Spațiul intern de stocare este de 32 GB, dar poate fi extins per card microSD până la 2 TB.

Pe partea din spate găsim două camere: una principală de 16 megapixeli și una secundară, wide, de 8 megapixeli, iar pe partea din față este amplasată o cameră de 8 megapixeli. Alte caracteristici principale: baterie de 2800 mAh, ce poate fi înlocuită, conectivitate Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac, USB Type-C, NFC și Bluetooth 4.2. Dimensiunile sunt de 149,4 x 73,9 x 7,7 mm, iar greutatea este de 159 grame.

LG G5 va fi disponibil la începutul lunii aprilie în nuanțe de Silver, Titan, Gold și Pink. Prețul nu a fost dezvăluit.

LG-FriendsDesign modular

Chiar dacă se află încă la început de drum, LG propune o serie de accesorii pentru tunning.LG-CAM-PlusAstfel, găsim LG Cam Plus, o cameră versatilă care se atașează cu ajutorul slotului de la baterie – și dispune un buton fizic de pornire, înregistrare, zoom etc., mai mult oferă un plus de energie smartphone-ului, aceasta având un acumulator cu capacitatea de 1200 mAh.LG-HiFi-PlusLG Hi-Fi Plus cu B&O Play – în acest caz vorbim de o colaborare cu compania Bang & Oluffsen, prin care ia naștere un dispozitiv portabil audio, ce redă sunetele la o calitate audio superioară.Noul LG G5 mai este compatibil și cu alte dispozitive precum: casca de realitate virtuală LG 360 VR, camera LG 360 LG, dispozitivul Rolling Bot și căștile Bluetooth LG Tone Platinum.LG-G5-Infographic

 

Etichete:

Sursa: LG DEBUTS THE G5, ITS FIRST EVER MODULAR SMARTPHONE