MWC 2016: Allview a lansat X3 Soul Pro

Scris de | 23 februarie, 2016
MWC 2016: Allview a lansat X3 Soul Pro

Brașovenii de la Visual Fan, prezenți în cadrul târgului Mobile Web Congress de la Barcelona, au anunțat cel mai nou smartphone al companiei, sub numele de X3 Soul Pro, un terminal care aduce un procesor Mediatek Helio P10 octacore și 4 GB de memorie RAM într-un corp unibody din aluminiu.

allview-x3-soul-pro-53

Standul Allview din expoziția dedicată României de la MWC este unul dintre cele mai populare, Visual Fan fiind una dintre cele mai populare companii românești de tehnologie și cel mai important brand care vinde smartphone-uri, atât în țară cât și peste hotare.

Allview X3 Soul Pro aduce un ecran  Amoled de 5.5 inchi cu rezoluție Full HD și protecție Gorilla Glass 3, un procesor Mediatek Helio P10 cu opt nuclee, o memorie de lucru de 4 GB și o baterie cu o capacitate de 3.000 mAh. Spațiul de stocare intern măsoară 64 de GB, dar poate fi extins cu ajutorul unui card microSD cu până la 128 de GB.

allview-x3-soul-pro-209 allview-x3-soul-pro-261 allview-x3-soul-pro-157

Camera foto principală aduce un senzor foto de 16 megaixeli, fiind echipată cu laser focus și LED flah, în timp ce camera secundară asigură fotografii la o rezoluție de 8 megapixeli.Tehnologia Laser Focus asigură un autofocus rapid, în timp ce diafragma are o deschide de f1.8 și asigură o captură mai bună a luminii. De asemenea, camea folosește tehnologia Isocell, o caracteristică care reduce semnificativ interferențele între culori.

Butonul Home integrează un senzor de amprentă, Easy Fingerprint, care poate seta mai multe amprente, deblocarea făcânu-se la identificarea acestora.

Față de varianta X2 Soul Pro, noul model a renunțat la spatele cu ecran din sticlă în detrimentul unui capac din sticlă, ceea ce poate fi un plus în operarea zilnică și în rezistența la șocurile de zi cu zi. Ecranul are aplicat un strat On-cell care a ajutat la diminuarea ansamblului, iar culorile par bine calibrate și cu un contrast și luminozitate la valori înalte.

X3 Soul Pro vine cu trei variante de culoare, auriu, gri și mocha Gold, având un preț de referință de 1.999 de lei, cu livrare începând cu sfârșitul lunii aprilie.

Etichete: , , ,