MWC 2016: Lenovo a prezentat smartphone-ul VIBE K5 Plus

Smartphone-ul va ajunge pe piață din luna martie.

Scris de | 23 februarie, 2016

Lenovo a lansat Lenovo VIBE K5 Plus, un smartphone creat pentru pasionații de muzică și divertisment.

Acesta vine cu un ecran Full HD de 5 inchi, iar la interior găsim un procesor octa core de la Qualcomm, modelul Snapdragon 616, o baterie de 2750mAh care poate fi înlocuită și o memorie internă de 16 GB, cu posibilitatea de extindere per microSD până la 32 GB.

Modelul punctează și pe partea de sunet: cu claritatea Dolby Atmos și calitatea sunetului oferită de cele două difuzoare de pe spatele dispozitivului, Lenovo VIBE K5 Plus îți permite să te bucuri de filme, jocuri și muzică având un sunet clar, full-stereo.Lenovo VIBE K5_GoldÎn ceea ce privește camerele, acesta deține o cameră pe spate de 13MP cu bliț LED și o cameră de față de 5MP cu focus fix pentru fotografii impecabile. În plus, sunt preinstalate o serie de aplicații precum SHAREit, SNAPit, Guvera Music pentru experiențe de sharing și streaming de neegalat. Lenovo VIBE K5 Plus are grosimea de 8,2 mm și greutatea de 142 grame și va fi disponibil în variantele Platinum Silver sau Champagne Gold.

Lenovo VIBE K5 Plus ajunge pe piață din luna martie în țările în care se comercializează smartphone-uri Lenovo, la un preț de 149 USD. De asemenea, va fi disponibil și modelul Lenovo VIBE K5 cu un ecran HD de 5 inchi și procesor octa core Qualcomm Snapdragon 415, prețul acestuia începând de la 129 USD.Lenovo VIBE K5_Silver

Etichete:

Sursa: Lenovo