Vodafone România: parteneriat M-Pesa – MoneyGram

• Serviciul folosește platforma tehnologică M-Pesa a Vodafone România, care este prima platformă mobilă de pe piața din România ce le permite românilor să primească bani din străinătate

Scris de | 7 martie, 2016
Vodafone România: parteneriat M-Pesa – MoneyGram

Vodafone România și MoneyGram, au anunțat astăzi lansarea unui serviciu inovator de transfer internațional de bani care le permite românilor să primească bani din străinătate, în siguranță, prin M-Pesa, din peste 125 de țări din lume.

vizual m-pesaCu noul serviciu, clienții MoneyGram pot să trimită bani din străinătate către utilizatorii Vodafone România, instantaneu și într-un mod securizat. Abonații Vodafone România și utilizatorii Cartelei Vodafone pot primi, în regim non-stop, bani provenind din transferuri internaționale realizate din orice locație MoneyGram în peste 125 de țări și pot folosi imediat banii rapid, direct de pe telefoanele lor mobile.  

“Avand în vedere că jumătate din populația României fie nu are un cont bancar fie preferă să plătească în cash, MoneyGram salută parteneriatul cu Vodafone România ce oferă acces milioanelor de români la o nouă opțiune de transfer de bani simplă, rapidă și de încredere. Acest nou serviciu oferă românilor din întreaga țară, posibilitatea de a primi bani de la prietenii și familia din străinătate, direct pe telefonul mobil Vodafone”, a spus Radu Pojoga, Director Regional pentru Sud-Estul Europei MoneyGram. ”Suntem mândri că, prin ceea ce facem în fiecare zi, reușim să oferim familiilor accesul rapid la banii trimiși de cei care lucrează în străinătate, reușind astfel să își acopere cheltuielile zilnice, urgențele sau chiar să își sărbătorească o ocazie specială.“

Vodafone România pune la dispoziție peste 350,000 de locații MoneyGram din toată lumea de unde clienții pot trimite bani în România, direct pe telefonul mobil al beneficiarului. Serviciul folosește o platformă tehnologică unică-prima platformă mobilă de pe piața din România ce le permite românilor să primească bani din străinătate având acces imediat și în regim non-stop la aceste fonduri.” a spus Valentin Ștefan, Director, Business Development, Vodafone România.

Utilizatorii Vodafone care au un cont M-Pesa pot retrage banii primiți în toate locațiile M-Pesa din țară sau îi pot folosi direct de pe telefonul mobil pentru a-i trimite mai departe către prieteni sau rude, pot face reîncărcări pe Cartela Vodafone, pot plăti facturi de utilități sau pot face plata către diverși comercianți.

Etichete:

Sursa: Românii din străinătate beneficiază acum de noul serviciu de transfer “cash către mobil”