LG Stylus 2, primul smartphone cu DAB+

LG Stylus 2 cu DAB+ va fi lansat în primă fază în Australia, Belgia, Germania, Italia, Olanda, Norvegia și Regatul Unit.

Scris de | 15 martie, 2016
LG Stylus 2, primul smartphone cu DAB+

LG a anunțat că modelul Stylus 2 va fi primul smartphone ce vadispune de tehnologia DAB+, un standard de radio digital, prezentat de companie în cadrul evenimentului Radiodays Europe 2016 din Paris, cea mai mare conferință pe teme de radio din lume.Stylus 2Smartphone-ul permite, pe lângă receptarea de posturi digitale radio, ascultarea unui număr mai mare de stații ce emit DAB+ decât în cazul celor care emit pe undele FM. Iar spre deosebire de aplicațiile radio clasice, care pentru streaming necesită un volum mare de date, standardul DAB+ oferă o calitate audio excelentă, fără să mai fie necesară conexiunea de date. Standardul DAB+ va înlocui în viitorul apropiat radioul FM, fiind folosit de peste 500 de milioane de persoane din 40 de țări de pe glob.

În ceea ce privește caracteristicile tehnice, LG Stylus 2 este dotat cu un ecran de 5,7 inchi, cu rezoluția HD, 1280 x 720 pixeli și are dimensiunile de 155 x 79,6 x 7,4 mm și greutatea de 145 grame. Modelul 4G LTE rulează Android 6.0 Marshmallow și vine cu un procesor quad core, tactat la 1,2 GHz, ajutat de o memorie RAM de 1,5 GB. Spațiul intern de stocare este de 16 GB și poate fi extins per car microSD.

 

Etichete:

Sursa: LG STYLUS 2 FIRST SMARTPHONE TO SUPPORT DAB+