Fashion statement: Samsung prezintă cele mai inovative dispozitive purtabile

Scris de | 1 aprilie, 2016
Fashion statement: Samsung prezintă cele mai inovative dispozitive purtabile

Samsung Electronics a prezentat o nouă linie de produse Internet of Things, numită Internet of Trousers, care are aria de aplicabilitate industria fashion smart.

Astfel, din noua gamă de produse face parte o pereche de blugi inteligenți, care au o croială modernă, iar simultan vin echipați cu modele de ultimă generație ARTIK Smarter Fashion, care permit comunicarea smart prin ajutorul aplicației Smartec Fabric Care.dualpixel_final_CS6Funcții Internet of Trousers:

Wi-Fly: este o funcție extrem de importantă, cu un rol decisiv, care permite utilizatorului să nu părăsească niciodată camera fără să-și încheie fermoarul de la pantaloni. Mai mult, dacă de exemplu ai stat pe un scaun mai mult de trei minute, modulul ZipARTIK trimite în regim de urgență câteva notificări către smartphone pentru a preîntâmpina eventualele situații penibile.

Get up!Alert: cu ajutorul unor senzori de presiune, pantalonii inteligenți Samsung, sesizează perioadele de repaus prelungit, fiind trimise utilizatorului notificări de cel puțin o dată pe oră pentru a se ridica și a face mișcare. Dacă pauza este mai mare de trei ore, iar utilizatorul nu dă semne de dezmorțeală, aceste dispozitive amplasate în interiorul buzunarelor transmit o serie de electroșocuri pentru un plus de motivare.

Keep-Your-Pants-On Mode: Prin intermediul senzorului Samsung Bio-Processor, poziționat în interiorul pantalonilor, se colectează și prelucrează o serie de date, de la bătăile inimii până la nivelul de transpirație. În funcție de nivelul acestora, dacă de exemplu este ridicat, pantalonii Samsung vor trimite notificări către utilizator pentru de a se relaxa, a sta calm, că nici o minune nu ține mai mult de trei zile.

Fridge Lock: este cea mai importantă funcție. Acesta monitorizează atent nivelul de tensiune din jurul taliei, cu ajutorul unui chipset ARTIK, iar acesta în funcție de rezultate trimite mesaje către frigider pentru a preveni pofta exagerată. Funcția poate fiu deblocată doar prin consens, acesta fiind dat de o persoană apropiată utilizatorului, care cunoaște faptul că apetitul acestuia trebuie ținut în frâu, de exemplu mama.

Compania Samsung a mai anunțat că ecosistemul Q.U.I.L.T. (Qommon User Inclusion: League of Threads) va fi pus gratuit la dispoziția dezvoltatorilor de software pentru a dezvolta propriile aplicații pentru Internet of Trousers. Iar modulele ARTIK fashion vor putea fi folosite atât de companii tradiționale, cum ar fi cele care produc celebrele pulovere de Crăciun, dar și de casele de modă titrate. După ZipARTIK pentru pantaloni, portofoliul ARTIK Smarter Fashion va include module precum: ARTIK S (pentru tricouri) și ARTIK Sx (pentru ciorapi, în acest mod vor fi excluse situațiile de pierdere ori rătăcire).

Mai multe informații despre modulele ARTIK găsești aici și aici. Pentru și mai multe informații nu da click aici, deoarece totul este o glumă de 1 Aprilie.

 

Etichete:

Sursa: Samsung Unveils Internet of Trousers Fashion Range