Samsung Electronics extinde seria SSD 750 EVO și îi crește capacitatea de stocare la 500 GB

Mai multe opțiuni pentru utilizatori, datorită capacității îmbunătățite și a fiabilității

Scris de | 24 mai, 2016
Samsung Electronics extinde seria SSD 750 EVO și îi crește capacitatea de stocare la 500 GB

Samsung a lansat SSD-ul 750 EVO, disponibil în variantele de 120GB, 250GB, precum și 500GB. SSD-ul 750 EVO le oferă utilizatorilor obișnuiți și pasionaților care își construiesc propriile sisteme PC o alternativă eficientă la hard disk-uri, fiind o soluție rapidă și sigură de stocare, destinată utilizării zilnice.Samsung SSD 750 EVO  (2)„Samsung va continua să dezvolte soluții de memorie cu o perfomanță superioară, adaptate nevoilor utilizatorilor,” a declarat Un-Soo Kim, Vicepreședinte senior Branded Product Marketing, Memory Business la Samsung Electronics. „Am observat o cerere crescută din partea utilizatorilor pentru SSD-urile 750 EVO cu capacitatea de 120GB și de 250GB, disponibile de anul trecut numai în anumite piețe. Ne dorim să le oferim utilizatorilor soluții de memorii sigure, care extind eficient și facil, durata de viață a calculatoarelor lor. Prin includerea versiunii de 500GB în portofoliul SSD 750 EVO, precum și prin disponibilitatea acestor SSD-uri în mai multe piețe, utilizatorii cu necesități mai mari de stocare vor fi deserviți mai bine.”

Extinzând gama de soluții de stocare Samsung, modelul de SSD 750 EVO cu capacitate de 500GB folosește tehnologia avansată NAND, fiind completat de tehnologiile proprietare Samsung precum TurboWrite, Dynamic Thermal Guard protection și modul RAPID, toate acestea contribuind la o mai bună performanță. Echipat cu controller-ul Samsung MGX, SSD-ul 750 EVO oferă viteze de citire și scriere secvențiale de până la 540 MB/s, respectiv 520 MB/s,atunci când este utilizată tehnologia TurboWrite.Samsung SSD 750 EVO  (3)Seria 750 EVO este o opțiune ideală de upgrade, care aduce un plus de performanță computerelor de acasă sau de la birou și oferă o experiență multi-tasking îmbunătățită. Cu ajutorul Samsung Data Migration și a software-ului Samsung Magician, instalarea unui SSD 750 EVO este rapidă și ușoară, fără necesitatea reinstalării sistemului de operare. De asemenea, SSD-ul include hardware-ul de criptare AES pe 256 de biți prin care datele sunt păstrate în siguranță. Spre deosebire de un hard-disk, SSD-ul 750 EVO nu are părți mobile, așa că utilizatorii nu trebuie să își facă griji în legătură cu uzarea acestuia, ce poate avea ca rezultat pierderea sau coruperea datelor salvate.

Samsung le va oferi utilizatorilor SSD-ul 750 EVO de 500GB cu garanție limitată de trei ani sau cu capacitate de 100TB scriși, în peste 50 de țări și regiuni, inclusiv în SUA, Europa, China, Corea și altele, începând cu luna iunie 2016. Pentru mai multe informații, vizitați www.samsung.com/SSD.

Etichete: