Orange deschide un nou smart store în București

Până în acest moment, opt alte magazine Orange au fost deschise cu noul concept.

Scris de | 8 august, 2016
Orange deschide un nou smart store în București

Orange deschide un nou smart store în București, al nouălea magazin cu acest concept din țară, la etajul -1 al Plaza Mall, din bulevardul Timișoara nr. 26. Magazinul, cu program între orele 10:00-22:00, de luni până duminică, își așteaptă clienții cu o abordare personalizată a serviciilor și o experiență digitală de neegalat.Orange smart store  (1)Orange smart store este un magazin ce reconectează oamenii cu tehnologia, un loc în care broșurile și pliantele de hârtie au fost înlocuite prin soluții digitale. Este împărțit în zone precum „Shop” – unde pot fi găsite produsele Best Deal, dar și accesoriile, telefoanele și tabletele din oferta comercială, sau zone precum biroul „Expres”, unde clienții pot solicita informații, face sesizări, schimba SIM-ul sau prelua produsele comandate online.Orange smart store  (2)În universul „Acasă” clienții pot testa serviciul Orange Home TV și dispozitive inteligente precum becuri ce pot fi controlate cu ajutorul unei aplicații mobile. Tot acolo pot descoperi și testa soluția Orange Smart home. De asemenea, clienții pot să își programeze vizita în magazin în prealabil direct de acasă, din aplicația Contul meu Orange, unde au opțiunea de a verifica și stocul produselor dorite.Orange smart store  (3)

Oferta specială de lansare Orange smart store din Plaza Mall București, valabilă până pe 7 septembrie 2016: 50 euro reducere pentru toate telefoanele și tabletele Samsung 4G achiziționate alături de un abonament nou sau la reînnoirea contractului pe o perioadă de 24 de luni; 25 euro reducere pentru toate celelalte telefoane sau tablete 4G achiziționate alături de un abonament nou sau la reînnoirea contractului pe o perioadă de 24 de luni și  25% reducere la toate accesoriile.

Până în acest moment, opt alte magazine Orange au fost deschise cu noul concept în Arad, Bacău, București – Băneasa și Afi Cotroceni, Cluj-Napoca, Iași, Oradea și Timișoara.

Etichete: ,