Media Galaxy a lansat campania de Buy Back la căști

Oportunitatea oferită de Media Galaxy vine în contextul în care utilizatorii înlocuiesc produsele vechi cu unele noi la o perioadă din ce în ce mai scurtă, integrând mai rapid inovația în viața de zi cu zi. Astfel, acest program facilitează accesul la noi tehnologii, la un preț accesibil.

Scris de | 13 octombrie, 2016
Media Galaxy a lansat campania de Buy Back la căști

Media Galaxy, anunță lansarea în premieră a unui program de Buy Back pentru căști. Mecanismul este simplu: clienții pot veni în magazinele Media Galaxy cu orice model de căști vechi și primesc până la 20% discount la achiziționarea unei noi perechi de căști, adițional la promoțiile în desfășurare. Campania se desfășoară în perioada 13 – 30 octombrie în toate magazinele Media Galaxy.media-galaxy„Aceasta este o inițiativă prin care dorim să asigurăm clienților noștri posibilitatea de a face un upgrade al tehnologiei pe care o folosesc, putând selecta un nou produs din cea mai variată gamă de căști pe care o punem la dispoziție. Campania vine în completarea misiunii noastre de a oferi acces simplu și rapid la cele mai noi gadgeturi.”, spune Carmen Căpitănescu, Marketing Manag Media Galaxy.

Discountul de 20% este valabil pentru următoarele branduri de căști disponibile în magazin: Sony, Philips, Panasonic, Pioneer, Hama, JVC, Beats, Ecko, Rapoo, Denon, Promate, Akg, Marley, Myria, Canyon, Koss, Acme, Teletech, Altec Lansing, Blaupunkt, Monster, Sennheiser, SMS Audio, Soul By Ludacris, Technics, Thomson, Marshall, Plantronics, Acme, HP, Apple, Genius, Asus, Logitech, Acer, Lenovo, Media Tech, Microsoft, Seagate, Natec, Marvo, Razer, HyperX, Steelseries, Trust, Mad Catz, Turtle Beach, Tritton, Mionix, Speedlink, Thrustmaster, Zalman, Raptor, Blackberry, Bluetrek, Cellularline, Griffin, Huawei, Jabra, Jawbone, JBL, Jivo, Nokia, Prestigio, Procell, Samsung, Tellur. Pentru produsele brandului Bose se aplică un discount în valoare de 10%.

În ceea ce priveșe topul produselor preferate din acest segment, primele 10 branduri de căști după vânzări sunt: Sony, Philips, Hama, Razer, Panasonic, Natec, Marvo, Pioneer, Logitech, JVC, HyperX,  Beats, Steelseries.

Mai multe detalii sunt disponibile în regulamentul campaniei, care poate fi accesat aici.

Etichete: