Samsung prezintă noua serie de monitoare curbate de jocuri cu tehnologie Quantum Dot

Noile modele au fost create special pentru gameri şi sunt disponibile în variantele de 24” și 27”

Scris de | 1 martie, 2017
Samsung prezintă noua serie de monitoare curbate de jocuri cu tehnologie Quantum Dot

Samsung Electronics a prezentat în România noile monitoare curbate cu tehnologie Quantum Dot, special create pentru gameri. Modelele sunt disponibile în variantele de 24”, respectiv 27”. Tehnologia Quantum Dot permite redarea unor imagini vii şi naturale, contrastul de 3000:1 oferind detalii impresionante.

Monitoarele au un design optim, ce permite ajustarea pe verticală și pe orizontală, pentru maximizarea confortul utilizatorilor. Datorită unghiului de vizualizare de 178și a razei de curbură de 1.800R, experiența de gaming este îmbunătățită.Monitor Quantum Dot pentru gameri

Monitoarele CFG70 de 24“ și 27“ vin cu interfață „Gaming UX” și cu opțiuni avansate de calibrare, pentru optimizarea imaginilor, în jocuri de tip FPS, RTS, RPG și AOS.  

În timpul jocului, gamerii pot vizualiza și regla toate setările esențiale, de la timpul de răspuns, la rata de reîmprospătare a imaginii, prin accesarea meniului. Tastele ușor accesibile pentru comenzi rapide, situate pe partea din față și din spate a monitorului, le oferă utilizatorilor și mai multe opțiuni pentru a actualiza rapid parametrii de gameplay utilizați frecvent.

Tehnologia Quantum dot, combinată cu avantajele ecranului VA curbat, oferă o imagine extraordinară, care ajută gamerii să obțină cele mai bune rezultate. În plus, datorită interfeţei grafice, orice utilizator poate să ajusteze setările rapid şi intuitiv, indiferent de tipul de joc”, a declarat Victor Armășelu, CE Director Samsung Electronics România.

Monitorul are un timp de răspuns de 1ms MPRT și  dispune de o rată de refresh de 144 Hz. Astfel, pasionații de jocuri se pot bucura de performanțe excepționale, mai ales în shootere. În plus, modelul integrează şi tehnologia AMD FreeSync™.

Etichete: