Moto G5, disponibil la 1 leu prin abonament Telekom

Lenovo, prin Motorola Mobility, lansează pe piața din România a 5-a generație de Moto G, un smartphone cu design metalic atrăgător (finisaj din aluminiu), urmând a fi disponibil în două culori, Lunar Gray și Fine Gold.

Scris de | 6 aprilie, 2017
Moto G5, disponibil la 1 leu prin abonament Telekom

Moto G5 rulează Android 7.0. și are un ecran IPS de 5 inchi, cu rezoluţia Full HD (1920 x 1080 pixeli) şi 441 ppi. La interior găsim un procesor octa core Snapdragon 430, tactat la 1,4 GHz și procesor grafic Adreno 505. În ceea ce privește memoria RAM și spațiul intern, telefonul a fost lansat recent la MWC în două configurații: modelul de bază cu 16 GB spațiu intern și 2 GB de memorie RAM, respectiv o variantă cu un spațiu intern de 32 GB și o memorie RAM de 3 GB.

Pe partea de camere foto, Moto G5 oferă fotografii mai clare și focalizare mai rapidă cu ajutorul camerei principale de 13 megapixeli și a funcțiilor software precum phase detection autofocus (PDAF), în timp ce camera frontală are o rezoluție de 5 megapixeli.

Bateria este de 2800 mAh și promite  o durată de funcționare de dimineață până noaptea târziu fără a necesita reîncărcare, iar încărcătorul rapid de 10W face posibilă încărcarea pentru ore întregi în doar câteva minute.

Moto G5 va fi lansat în parteneriat cu Telekom Romania și va fi disponibil în magazinele operatorului începând cu data de 11 aprilie, la preţul de 1 leu la abonamentul Surf M, la portare, în versiune de 2 GB RAM și cu 16 GB spațiu stocare.

Etichete: , ,