Serviciul de plăți mobile WarplyPay este disponibil și la noi

WarplyPay suportă toate cardurile Visa, MasterCard, AMEX, Discover și Maestro, iar integrarea cu aplicațiile mobile ale companiilor afiliate este un proces simplu și rapid.

Scris de | 25 aprilie, 2017
Serviciul de plăți mobile WarplyPay este disponibil și la noi

Warply a lansat pe piața din România WarplyPay – un serviciu inovator de plăți mobile, care poate fi folosit prin intermediul oricărei aplicații comerciale. Noua soluție de plăți digitale completează programele de loializare și orice aplicație comercială, transformându-le în portofele digitale.

WarplyPay este un serviciu de plată de tip cloud, care înregistrează și securizează datele cardurilor introduse, păstrându-le în maximă siguranță și care permite tuturor utilizatorilor să își încarce portofelul digital cu bani, prin intermediul aplicației de tranzacții mobile, precum și să facă tranzacții și plăți în interiorul aplicației.Inovația WarplyPay constă în faptul că utilizatorii nu sunt nevoiți să instaleze altă aplicație mobilă sau să deschidă o altă pagină bancară web, iar tranzacțiile online devin din ce în ce mai simple. Utilizatorii se pot înregistra introducând cardul dorit o singură dată, iar pentru orice altă tranzacție viitoare, utilizatorii pot selecta un cod pin sau pot folosi amprenta digitală pentru verificare.

În plus, WarplyPay oferă capacitatea de rambursare a cupoanelor mobile și a cardurilor cadou, colectarea și rambursarea punctelor de loialitate, precum și servicii de facturare digitală. Toate acestea prin intermediul aceleiași soluții, certificate de ISO 27001 și PCI-DSS, oferind asigurarea riscului de credit, până la suma de 1,5 milioane de euro.

 

 

Etichete: