LG G6, în oferta Vodafone

Cel mai nou smartphone LG este disponibil pentru clienții Vodafone România din luna mai în magazinele din țară și în magazinul online de pe www.vodafone.ro.

Scris de | 5 mai, 2017
LG G6, în oferta Vodafone

LG G6 poate fi achiziționat la un preț începând de la 234 de euro, împreună cu abonamentul Super RED 49. Abonamentul Super RED 49 include 8 GB de internet mobil disponibil în țară și în roaming în Spațiul Economic European, alcătuit Uniunea Europeană plus Islanda, Lichtenstein și Norvegia, minute și SMS-uri nelimitate în orice rețea națională și în roaming în Spațiul Economic European, acces nelimitat la social media (Facebook, Messenger, Instagram, WhatsApp, Pinterest, Twitter, Snapchat, Tumblr, Viber, Message+), precum și 1.000 de minute internaționale pe mobil.

LG G6 dispune de un ecran QHD FullVision de 5,7” si vine echipat cu Dolby Vision, care oferă utilizatorului o experiență superioară de vizualizare a imaginilor și a materialelor video. Telefonul este rezistent la apă și la praf, fiind certificat IP68. În ceea ce privește designul, terminalul are linii elegante și finisaje de calitate și folosește materiale precum sticla și metalul. Din punctul de vedere al performanțelor, LG G6 beneficiază de două camere principale de 13 MP, care permit utilizatorilor să surprindă imagini fără cusur și culori vii. Camera frontală beneficiază de un unghi larg, pentru a încadra perfect fotografiile.

Etichete: ,

Sursa: Noul model LG G6, disponibil în magazinele Vodafone România