Canon oferă sprijin antreprenorilor prin promoția „Cashback plus 3 ani garanție”

Produsele incluse în această campanie sunt imprimantele din gamele MAXIFY și i-SENSYS, ce permit un management complet al documentelor.

Scris de | 19 iunie, 2017
Canon oferă sprijin antreprenorilor prin promoția „Cashback plus 3 ani garanție”

Segmentul companiilor de tip start-ups a înregistrat în ultimii ani o creștere ascendentă pe piața din țara noastră, iar pentru a contabiliza acest succes, un antreprenor ar trebui să se concentreze pe planurile sale și să poată trece peste toate obstacolele ce pot apărea pe parcurs, mai ales în cazul afacerilor nou demarate.

Cei mai mulți dintre antreprenorii pe care îi cunosc au început să se intereseze de achiziția unei imprimante la maxim o săptămână de la startul business-ului, iar asta după ce în primă fază au ales să lucreze cu serviciul de imprimare de la colțul străzii sau cu un prieten, dar drumurile îți vor da bătăi de cap.  

Dincolo de planul de afaceri sau diverse treburi ce țin de operare business-ului, un antreprenor va avea nevoie de un echipament pentru imprimare și scanare (în prima fază), iar mai apoi de o multifuncțională care să permită utilizarea faxului și care să poată permite un management al documentelor. Sigur că suntem în era digitală, iar toate documentele pot fi transmise electronic prin email, dar toate contractele sau hârtiile oficiale au nevoie de suport fizic pe hârtie sau trec printr-un proces care implică printarea, semnarea și ștampilarea, scanarea și mai apoi transmiterea electronică.

Pentru a veni în sprijinul antreprenorilor, dar și pentru segmentul de companii, Canon a lansat recent o temă actuală de discuții ”Antreprenoriatul în 2017”, prin care susține direct antreprenorii de companii, dar și freelancerii, care doresc să cumpere un nou echipament Canon din gamele MAXIFY și i-SENSYS, special gândite pentru afacerea lor. Astfel, campania „Canon Cashback plus 3 ani garanție” durează până pe 30 iunie 2017 și presupune achiziția unui produs Canon aflat în promoție, fapt în urma căruia utilizatorii vor primi înapoi o sumă de bani, plus o garanție extinsă cu o durată de 3 ani. Sumele alocate fiecărui produs sunt disponibile pe site-ul oficial al campaniei http://www.canon.ro/officewarrantypromotion/, iar banii vor fi virați cumpărătorilor direct în contul lor bancar. Valoarea sumei returnate este cuprinsă între 90 și 270 RON, în funcție de produsul Canon achiziționat.

Pentru a beneficia de această promoție, cumpărătorii trebuie să acceseze link-ul http://www.canon.ro/officewarrantypromotion/, să se înregistreze pe site și să completeze atent toate câmpurile din formular. După înregistrare se primește un mail de aprobare a cererii. Plata aferentă valorii de Cashback se va efectua prin transfer bancar, în contul menționat în formularul de înregistrare. Este important de reținut faptul că nu se va efectua nici o plată în numerar. Lista produselor aflate în promoție poate fi verificată aici: http://www.canon.ro/officewarrantypromotion/

Înscrierea se poate face până pe data de 30.07.2017, la miezul nopții.

Etichete: , , , , , ,