ARCHOS Diamond Omega, un high end la preț bun

Noul smartphone dispune de un procesor Snapdragon 835 de la Qualcomm, 8 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare date

Scris de | 23 ianuarie, 2018
ARCHOS Diamond Omega, un high end la preț bun

ARCHOS a lansat oficial în România smartphone-ul ARCHOS Diamond Omega, dotat cu 8 GB memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare și procesor Qualcomm Snapdragon 835, specificații care oferă un nivel ridicat de performanță în utilizare.

Terminalul dispune de o carcasă din sticlă cu protecție Corning Gorilla Glass și cadru metalic, iar display-ul de 5,7 inci cu rezoluție de 2040 x 1080 pixeli, care acoperă mai mult de 85% din suprafața frontală a dispozitivului asigură o redare vibrantă a videoclipurilor sau fotografiilor, chiar și la lumina soarelui.În ceea ce privește realizarea fotografiilor, modelul are 4 camere: 2 în partea din spate și 2 frontale. Pe spate, ARCHOS Diamong Omega are o cameră principală Sony IMX 318 cu senzor de 23 megapixeli și deschidere f/2.0 pentru un zoom x2 fără pierderi, în timp ce a doua cameră Sony IMX 362, cu senzor de 12 megapixeli și deschidere f/1.8, permite capturarea unei cantități mari de lumină, asigurând fotografii de înaltă calitate în orice moment, atât ziua, cât și în timpul nopții. În partea frontală, modelul dispune de două camere cu senzor dual de 5 megapixeli cu deschidere f/2.2, care permite realizarea fotografiilor în celebrul mod potret cu efect natural bokeh.

ARCHOS Diamond Omega vine și cu cititor digital de amprente care deblochează dispozitivul în doar 0,2 secunde, tehnologii Bluetooth 4.1 și NFC, un port USB Type C, un jack audio de 3,5 mm și o baterie de 3100 mAh cu tehnologia Qualcomm Quick Charge 3.0, care permite încărcarea telefonului până la 50% în doar 20 de minute.

Dispozitivul operează pe Nubia UI 5.0, interfață de utilizare care se bazează pe sistemul de operare Android 7.1 Nougat pentru a oferi o experiență îmbunătățită utilizatorului. Sunt disponibile multe posibilități de optimizare a interfeței, printre care și deschiderea meniurilor contextuale la apăsarea pe pictograma unei aplicații.

ARCHOS Diamond Omega poate fi achiziționat cu precomandă de la retailer-ul online Cel.ro, la prețul de 2.344 lei.

Etichete: