Cele mai scumpe și neobișnuite anunțuri de pe platforma OLX.ro

Pe OLX se găsește o gamă largă de categorii printre care electronice și electrocasnice, mașini, proprietăți imobiliare, obiecte de vestimentație sau pentru casă și grădină.

Scris de | 8 august, 2018
Cele mai scumpe și neobișnuite anunțuri de pe platforma OLX.ro

OLX, cel mai mare site de anunțuri din România, a publicat lista celor mai scumpe și neobișnuite anunțuri de pe platformă din categoriile: „Electronice și electrocasnice”, „Modă și frumusețe”, „Casa și grădina”, „Mama și copilul”, „Sport, timp liber, artă”.În categoria „Electronice și electrocasnice”, există peste 800.000 de oferte active disponibile pe lună. De la obiecte care te pot ajuta să îți pui la punct studioul de muzică, până la cele mai vechi telefoane, încă funcționale, iată care sunt cele mai ieșite din comun anunțuri peste care poți da pe platforma OLX, în categoria „Electronice și electrocasnice”:

În același timp, în categoria „Modă și frumusețe”, peste 110.000 anunțuri și-au găsit locul și sunt disponibile pentru noi proprietari. Iată mai jos câteva anunțuri “out of the box” din această secțiune:

În categoria “Casa și grădina”, lucrurile nu sunt cu mult diferite. În fiecare lună, în categorie se găsesc peste 360.000 anunțuri. Cele mai scumpe produse în acest moment sunt:

Categoria “Mama și copilul” are în portofoliu peste 260.000 anunțuri active în fiecare lună, toate produsele fiind pregătite să își găsească proprietari noi. Cele mai scumpe și neobișnuite anunțuri sunt:  

În categoria „Sport, timp liber, artă”, lista de produse este și mai vastă, iar numărul anunțurilor active în fiecare lună depășește 450.000. Astfel, utilizatorii pot alege dintr-o listă lungă de obiecte, perfecte pentru ceea ce au nevoie.

Etichete: