IFA2018: Asus a anunțat serii noi Zenbook și Flip. Toate aduc ecrane cu ramă subțire

Taiwanezii au anunțat în cadrul IFA lansarea celor mai noi modele Zenbook 13, 14 și 15, iar seria de convertibile Zenbook Flip aduce două noi modele, de 13 și 15 inchi. Pe lângă acestea, au mai fost anunțate și modelele Zenbook S, cu autonomie de până la 20 de ore, precum și noul Zen AiO de 27 de inchi.

Scris de | 11 septembrie, 2018
IFA2018: Asus a anunțat serii noi Zenbook și Flip. Toate aduc ecrane cu ramă subțire

Zenbook 13/14/15 aduc ecranul Asus NanoEdge, cu o ramă subțire și pentru un raport ecran/corp de până la 95% care asigură o experiență de vizionare fără margini, precum și un design cu mecanism ErgoLift, ce permite înclinarea tastaturii pentru o utilizare mai confortabilă. Zenbook 13 și 14 au integrat în touchpad tastatura numerică NumberPad printr-un keypad tactil, iluminat cu LED. Echiparea include cele mai noi procesoare Intel Core i7 din generația a 8a, Wi-Fi Gigabit și se poate opta pentru placă video de grafică dedicată NVIDIA Geforece GTX 1050 Max-Q.

 

Noile modele Flip de 13 și 15 inchi sunt printre cele mai compacte convertibile din lume, vin și ele cu ecran Nano Edge cu ramă subțire, raport ecran-corp de 90%, fapt care a permis realizarea unei carcase mai compacte cu balama ErgoLift 360. Au la baza cele mai noi procesoare Intel Core i7 și la nevoie chipset grafic dedicat, iar ecranul este validat Pantone pentru reproducerea fidelă a culorilor. Ambele variante au camere concepute pentru a putea beneficia de aplicațiile de realitate virtuală, ce le permite utilizatorilor să interacționeze cu obiectele virtuale 3D. Camerele permit totodată recunoașterea facială cu Windows Hello.

Asus Zenbook S promite o autonomie de până la 20 de ore, fiind un ultraportabil de 13.3 inchi cu Windows 10 și echipat cu componente mai eficiente energetic. Vine cu procesoare Intel Core de generația a opta, standard militar și vine în doua variante de culoare, un albastru intens și un roșu burgundy. Sunt mai multe variante de eran disponibile, de la Full HD mat și până la UHD (3840 x 2160 pixeli) tactil, cu 100% spectru sRGB și unghi de vizualizare de până la 178 de grade, în timp ce tehnologia Asus Eye Care va reduce lumina albastră cu până la 30%. Poate fi echipat cu 8 sau 16 GB memorie de lucru și memorie pe SSD de până la 1 TB, iar conectica include 2 porturi USB 3.1 de generație a doua Thunderbolt, 1 port USB 3.1 de primă generație.

Zen AiO are un design nou, cu toate componentele sistemului în baza sa și nu în spatele ecranului, aspect care contribuie la o răcire mai eficientă și un upgrade mai facil. Totodată, mutarea componentelor a permis subțirea ecranului, care acum a trecut la tehnologie NanoEdge, care beneficiază totodată de certificarea Pantone, cu acoperire de 100% a spectrului de culoare sRGB și o acuratețe de reproducere a culorilor Delta-E mai mică de 3.0, motiv pentru care efectele vizuale par desprinse de realitate. Componentele includ un procesor Intel Core i7 de generație nouă, placă grafică NVIDIA GeForce GTX 1050, iar în baza sistemului este integrată tehnologia wireless Qi pentru încărcarea wireless a dispozitivelor mobile.

Etichete: , , , , ,