Apple a lansat iPhone Xr, un smartphone mai ieftin și mai colorat

Scris de | 13 septembrie, 2018
Apple a lansat iPhone Xr, un smartphone mai ieftin și mai colorat

iPhone 5c a fost primul telefon de la Apple care se dorea a fi un iPhone mai ieftin și mai atractiv către segmentul tânăr. Chiar dacă nu a fost cea mai reușită iterație a producătorului din Cupertino, 2018 ne aduce un nou model colorat și ceva mai ieftin.

iPhone Xr vine cu un display IPS de 6.1 inchi cu rezoluție 1792 x 828 pixeli, o densitate a pixelilor de 324 ppi și certificare IP67 pentru protecția împotriva apei și a prafului. Are un mic notch în partea de sus, similar modelului iPhone X, iar sub capotă integrează un procesor A12 Bionic, 3 GB de memorie RAM și vine în versiuni de 64, 128 sau 256 GB spațiu de stocare.

Apple Watch 4 series anunțat oficial, integrează senzor de cădere și poate realiza o cardiogramă

Dacă frații mai mari din familia Xs vin cu o cameră duală, noul iPhone Xr aduce o singură cameră principală, un modul de 12 megapixeli cu f/1.8, pixeli de 1.4 microni și stabilizare optică, în timp ce camera pentru selfie-uri este de 7 megapixeli. Bateria suportă încărcare rapidă și wireless charging și are u autonomie cu până la 1.5 ore mai bună decât modelul iPhon 8 Plus.

Sunt disponibile o serie de culori pentru noul iPhone Xr: Negru, alb, albastru, roșu, coral și galben. Prețul începe de la 749 dolari pentru versiunea de 64 de GB, cu precomenzi care pornesc în 19 Octombrie și livrări din 26 Octombrie.

Etichete: , , ,