Orange va aduce smartphone-urile Xiaomi în România. Promoții pentru primii cumpărători

Scris de | 20 septembrie, 2018

Orange devine primul operator telecom care aduce în România brandul de telefoane și accesorii Xiaomi

Oferta Orange include momentan 2 terminale, Redmi5 și Mi MIX 2s, iar pentru a sărbători intrarea noului brand în portofoliul Orange, operatorul are o promoție pentru clienți care trec pragul magazinului Orange din Băneasa Shopping Center în perioada 22-23 septembrie. Cei care vor achiziționa un smartphone Xiaomi în decursul celor 2 zile vor primi un acumulator extern Xiaomi Mi Power Bank de 10.000 mAh pentru cei care cumpără un telefon Xiaomi Redmi5, în timp ce cei care vor cumpăra un smartphone Xiaomi Mi Mix 2S vor primi cadou o brățară de fitness Xiaomi Mi Band 3.

Xiaomi Mi MIX 2S este unul dintre cele mai specatculoase smartphone-uri la capitolul design, cu un ecran care se întinde pe aproape toată partea frontală. Impresionează printr-un display IPS Full HD de 6 inchi, cu margini care înconjoară ecranul foarte reduse și o carcasă realizată din material ceramic curbat. Include un procesor Snapdragon 845, 6 GB memorie RAM, 64 de GB spațiu de stocare intern, cameră duală cu senzori de 12 mepgaixeli și o baterie de 3.400 mAh, cu încărcare rapidă și wireless charging. Smartphone-ul poate fi achiziționat cu 65 de euro împreună cu abonamentul lunar Orange Me 45.

Redmi5 este un model lansat la sfârșitul anul trecut cu un raport calitate-preț bun. Are un display LCD de 5.7 inchi cu rezoluție 1440 x 720 pixeli, procesor octa-core Snapdragon 450, cameră principală de 12 megapixeli și o baterie de 3.300 mAh. În oferta Orange, Redmi5 este disponibil de la 15 euro alături de abonamentul Orange Me 20.

Etichete: , , , , ,