Știri la cald: noul Note 10 vine în 4 versiuni, două vor fi 5G

connect vă oferă o selecție de titluri și informații media relevante în contextul actual și numai bune de parcurs la cafea

Scris de | 9 aprilie, 2019
Știri la cald: noul Note 10 vine în 4 versiuni, două vor fi 5G

Gsmarena  – Samsung Galaxy Note10 will come in four versions, report claims

Un nou zvon aprinde spiritele vizavi de seria Note: se vehiculează faptul că Samsung pregătește să lanseze 4 modele Note 10, după cum a procedat și la seria Galaxy, unde avem S10, S10+, S10e și S10 5G, însă de această dată producătorul se gândește ca două dintre phablete să fie compatibile 5G, celelalte fiind 4G.

P.S. În maginea de mai sus apare modelul Note9, lansat anul trecut.

The New York TimesWikipedia Isn’t Officially a Social Network. But the Harassment Can Get Ugly.

Wikipedia a aniversat recent 18 ani de existență, iar rolul important pe care-l joacă enciclopedia online este decisiv: este suficient să vedem cât de sus se află în motorul de căutare Google, dar și că suntem direcționați pe ea, dacă folosim asistenții virtuali Alexa ori Siri. Și cu toate că Wikipedia nu este oficial o rețea socială, însă acest lucru nu înseamnă că utilizatorii nu sunt hărțuiți. Citește mai departe mărturiile celor care au contribuit voluntar la împărtășire de conținut pe Wikipedia.

The GuardianInternet crackdown raises fears for free speech in Britain

Dezbatere aprinsă în Marea Britanie pe marginea noilor proiecte de lege privind internetul. Guvernul dorește ca executivii din social media să răspundă în nume personal pentru conținutul dăunător distribuit prin intermediul platformelor de socializare, dar și site-uri de presă ori portaluri multimedia. Dezbaterea este una amplă și nimeni nu poate anticipa forma finală care va fi îmbrăcată de noua legislație. Nu este de dorit însă ca ziare precum The Observer și The Guardian, care au dezvăluit scandalul Cambridge Analytica, să devină victime colaterale.

The Asahi Shimbun Hayabusa 2 blasts surface of Ryugu asteroid to form crater

Sonda spațială Hayabusa 2 a reușit să creeze un crater pe suprafața asteroidului Ryugu. Potrivit JAXA (Japan Aerospace Exploration Agency), de pe Hayabusa 2 a fost lansată către asteroid o cutie cu explozibil, care a în urma unei explozii a proiectat către Ryugu o bilă de cupru de mărimea unei mingi de baseball. Imaginile au confirmat reușita japonezilor.

Etichete: ,