Știri interne: AVI, asistentul vocal de la Allview, devine capabil să interpreteze corect mesaje complexe

connect vă oferă o selecție de titluri și informații media relevante în contextul actual și numai bune de parcurs la cafea.

Scris de | 10 aprilie, 2019
Știri interne: AVI, asistentul vocal de la Allview, devine capabil să interpreteze corect mesaje complexe

Allview: AVI trece într-o nouă etapă de dezvoltare

Allview anunță integrarea unui sistem de înțelegere avansată a comenzilor pentru AVI, prin implementarea de Natural Language Programming (NLP), bazându-se pe cuvintele-cheie pe care le găsește în context și pe ordinea acestora. Dacă până acum, AVI returna rezultate doar la comenzi predefinite, la acest moment, asistentul vocal devine capabil să interpreteze corect mesaje complexe: “Aș vrea să ajung la planetariul de la Constanța”, “Ce comedie pot să văd astăzi la tv?”, “Câte grade sunt în Brașov?”, “Te rog, caută desene animate”.

AVI s-a născut în 2017, iar specialiștii Allview au lucrat permanent la îmbunătățirea aplicației, astfel încât asistentul vocal să fie un real sprijin pentru utilizator. 

Orange: Noi opţiuni PrePay cu internet bonus

Clienţii Orange care activează orice opţiune PrePay de minim 6 euro credit din contul My Orange vor fi automat recompensaţi cu 50GB internet bonus şi au posibilitatea să acorde acelaşi bonus oricărui alt prieten care este client Orange PrePay. Utilizatorii care aleg să activeze una din noile opţiuni PrePay de minim 6 euro prin altă metodă decât cea online se vor bucura de 30GB.  Oferta PrePay aduce beneficii suplimentare şi celor care îşi doresc mai multe resurse în roaming. Astfel, aceştia pot opta pentru o nouă opţiune de 12 euro credit, care oferă, pe lângă resurse în roaming SEE, şi beneficii disponibile în alte 6 ţări: Australia, China, Elveţia, Israel, Moldova şi SUA. În plus, opţiunea de 10 euro credit se poate activa acum exclusiv online din contul My Orange. Mai multe informaţii despre noua ofertă Orange PrePay sunt disponibile pe: orange.ro/prepay 

ANCOM: România și-a depus candidatura pentru a gazdui Conferința Plenipotențiarilor UIT din 2022

Prezent la Forumul Summit-ului Mondial pentru Societate Informaționala, care are loc în perioada 8 – 12 aprilie la Geneva, președintele Sorin Grindeanu i-a înmânat secretarului general al Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor (UIT), Houlin Zhao, scrisoarea oficiala prin care România își anunța intenția de a organiza Conferința Plenipotențiarilor UIT din 2022.   Țara gazda a Conferinței Plenipotențiarilor UIT 2022 va fi desemnata în cadrul Consiliului UIT, care se va desfașura la Geneva în perioada 10 – 20 iunie 2019. Memorandumul pentru depunerea candidaturii a fost aprobat în cadrul ședinței de Guvern din data de 4 aprilie 2019.

 

 

Etichete: , , ,