Samsung Galaxy Tab 3: 7 inci si design inspirat de Galaxy S4

Scris de | 29 aprilie, 2013
Samsung Galaxy Tab 3: 7 inci si design inspirat de Galaxy S4

Samsung a anuntat astazi un nou succesor in linia de tablete Galaxy Tab de 7 inci. Galaxy Tab 3 va fi disponibil pe piata incepand cu luna mai, iar designul este inspirat de la cel mai nou smartphone lansat de sud-coreeni, Galaxy S4.

samsung-galaxy-tab-3

Noua tableta de 7 inci de la Samsung va avea rezolutie de 1024 x 600 pixeli si va veni echipata cu un procesor dual-core de 1.2 GHz, 8 sau 16 GB spatiu de stocare intern (cu posibilitate de extindere de pana la 64 de GB cu ajutorul unui card microSD), baterie de 4000 mAh, camera principala de 3 megapixeli si una frontala de 1.3 megapixeli. Android 4.1 va fi sistemul de operare care va rula inca de la lansare.

Designul lui Galaxy Tab 3 este imprumutat de la Samsung Galaxy S4, va cantari aproximativ 300 de grame (302 grame versiunea Wi-Fi si 306 grame versiunea cu 3G) si va avea o grosimea de 9.9 mm.

Versiunea Wi-Fi a lui Galaxy Tab 3 va fi disponibila incepand cu luna mai, iar o versiune cu modem 3G incorporat va aparea pe piata in luna iunie. Se pare ca modelul 3G va putea efectua si apeluri telefonice, asemenea modelului de 8 inci, Samsung Galaxy Note 8.0.

Nu a fost anuntat un pret de comercializare, dar dotarile tehnice ale tabletei dezvaluie faptul ca Samsung vrea sa abordeze piata cu o tableta ieftina. O miscare logica, dupa ce alti rivali au anuntat deja tablete ieftine pentru perioada urmatoare.

Etichete: , , ,