connect 130 | winter edition

Scris de | 14 ianuarie, 2016

connect130Numărul 130 al revistei connect a ajuns la chioșcuri. Revista este disponibilă în rețeaua de magazine Inmedio și Relay și la distribuitorii Burda, Avec și Special Delivery.Serviciul de abonamente este disponibil prin intermediul partenerului Manpres Distribtion (www.manpres.ro, office@manpres.ro)

Sumar:

Focus Interviu

Huawei anunță creșteri semnificative. Interviu cu Sorina Macarescu, Country Manager Huawei Devices România

Smartphone

iPhone 6s și 6s Plus în test – Noile iPhone-uri arată la fel ca cele din generația anterioară, însă la interior Apple a modificat multe. 

Xperia Z5 și Xperia Z5 în test 

Asus Zenfone Go – Zenfone Go dispune de un design arcuit, ce oferă un plus de manevrabilitate și se remarcă prin ecranul de o calitate incredibilă și camera de 8 megapixeli. Modelul 3G entry vine și cu un preț accesibil.

Moto G și Moto X Play – Motorola pornește un adevărat trend și oferă multe posibilități de mixare a culorilor pentru cele două smartphone-uri Android

Honor 7 – Prin introducerea noului model, Huawei lansează o competiție în cadrul grupului: smartphone-ul este foarte apropiat ca și caracteristici cu noul model Mate S, însă prețul este semnificativ mai mic. Harachiri sau este vorba de o mișcare de marketing?

LG G4S – Modelul este o versiune mai mică a smartphone-ului de top G4, iar specificațiile o încadrează în clasa de mijloc. Dar ce se ascunde sub carcasa elegantă?

connect proffessional

Card SD micro-gigant – La momentul actual „cel mai mare card microSD” are capacitatea de 200 GB. Dar cum se descurcă smartphone-urile cu acest spațiu opulent?

Migrarea către altă platformă: Dacă te-ai hotărât să treci la un smartphone care rulează un alt sistem de operare, iată câteva sfaturi și trucuri utile ce au scopul de a facilita această tranziție.

Apps

Fotografii cu personalitate – Adio foarfecă și lipici: în ziua de azi colajele foto se realizează direct pe smartphone. În puțini pași, cu ajutorul aplicațiilor prezentate se pot obține rezultate impresionante.

Mobile Computing

Tendințele momentului – Utilizatorul poate decide când și care film să fie vizionat – popularitatea crescândă a serviciilor video on demand, precum netflix, seenow și Amazon Instant Video influențează și industria tabletelor. connect oferă o privire de ansamplu asupra noilor trenduri în domeniu. 

Laptop Asus Repulic of Gamers G752VT – Tare la gaming și multimedia

Monitor BenQ SW2700PT – Pentru experții în fotografie

Acer Aspire 15 Nitro VN7-571G – Atlet gaming

Sistem complet în teste – Desktop Asus ROG G20CB + Monitor Asus ROG Swift PG278Q

Etichete: , , ,