connect nr. 160 – Generația TikTok

Scris de | 28 decembrie, 2020
connect nr. 160 – Generația TikTok

Numărul 160 al revistei connect a ajuns la chioșcuri. Revista este disponibilă în rețeaua de magazine Inmedio și Relay și la distribuitorii Casa de difuzare (bezinariile OMV, Petrom, Mol, puncte neconvenționale), Avec (rețeaua de chioșcuri din aeroportul Internațional Henry Coandă), Calliope și Cuget Liber și Special Delivery. Serviciul de abonamente este disponibil prin intermediul partenerului Manpres Distribtion (www.manpres.ro, office@manpres.ro)

Cel mai recent număr al revistei connect prezintă povestea generației Tik Tok, spusă într-un mod inedit, cu ajutorul Realității Augmentate (AR). Cover Story-ul de la sfârșitul anului conține interviuri cu cei mai urmăriți creatori de conținut de pe Tik Tok România dar și o surpriză chiar pe copertă, accesibilă cu ajutorul aplicației AR Dare by Samsung atunci când scanezi revista cu telefonul.

Și dacă tot am centrat această ediție pe fenomenul pe care Tik Tok îl reprezintă în România, vă invităm să citiți un interviu special cu Laura Savu, Global Community Manager Tik Tok, și să ne dați un follow pe canalul oficial Tik Tok al connect România.

Sumar:

COVER STORY

Generația TikTok – TikTok este una dintre cele mai populare aplicații din acest moment la nivel mondial. Platforma online a trecut prin numeroase transformări și schimbări de acționariat în ultimii patru ani pentru a ajunge la produsul final pe care îl putem descărca astăzi de pe AppStore, Google Play sau AppGallery, iar segmentul de conținut video s-a schimbat definitiv.

FOCUS

Invazie iPhone 12 – Apple a lansat cele mai noi dispozitive iPhone

FOCUS INTERVIU

Samsung Plaza – Am spart un Samsung Galaxy Note 20 Ultra, l-am dus în service-ul autorizat Samsung Service Plaza și am aflat ce alte probleme mai au românii cu telefoanele lor sau de ce costă atât de mult reparația unui ecran pentru un smartphone de top sau de ce nu mai trebuie formatată ca pe vremuri bateria noului tău telefon

SMARTPHONE

Huawei Mate 40 Pro – Noul smartphone vine tot fără servicii Google, dar acum universul Huawei Mobile Sevices este completat de Petal Search sau More Apps și au apărut din aplicațiile bancare locale.

Asus Zenfone 7 Pro –  Gigantul taiwanez propune din nou un smartphone de top cu o cameră rotativă, iar Zenfone 7 Pro este regele selfie-urilor.

Samsung Galaxy S20 FE 5G – Modelul mid-premium este destinat utilizatorilor care caută un terminal ceva mai elegant decât restul și care să nu facă rabat în ceea ce privește performanța.

MOBILE COMPUTING

Asus Rog Zephyrus G14 – Atunci când vorbim de laptop-uri nu este ideal să cumpărăm câte un device pentru fiecare tip de activitate de care suntem pasionați sau de pe urma căreia ne câștigăm banii, fie că vorbim aici de editare foto sau video, lucrat în Office sau alte activități, este indicat să găsim o soluție care să împuște mai mulți iepuri deodată.

Samsung Galaxy Tab S7+ – Într-o epocă în care lucrul de acasă, comoditatea și portabilitatea sunt cei mai importanți factori pe care îi iei în calcul atunci când optezi pentru un gadget de zi cu zi, care să te ajute la treabă dar și la browsing, Samsung a livrat o tabletă premium, completă din aproape toate punctele de vedere. Întrebarea este una singură. Avem nevoie de așa ceva?

WEARABLE

Huawei Watch GT 2 Pro – Cel mai nou smartwatch produs de chinezii de la Huawei este un pachet complet, de la materialele folosite în construcție și până la funcțiile pe care le integrează: monitorizarea ritmului cardiac, monitorizarea nivelului de oxigen din sânge, a stresului sau a somnului.

Samsung Galaxy Watch 3 – Deși multă lume este reticentă la purtarea unui smartwatch atunci când vine vorba de un outfit elegant, Gear 3 rezolvă problema printr-un design care merge asociat oricărei ținute

Etichete: , , , , ,