connect nr. 161 – Gaming edition

Scris de | 16 februarie, 2021
connect nr. 161 – Gaming edition

Numărul 161 al revistei connect a ajuns la chioșcuri. Revista este disponibilă în rețeaua de magazine Inmedio și Relay și la distribuitorii Casa de difuzare (bezinariile OMV, Petrom, Mol, puncte neconvenționale), Avec (rețeaua de chioșcuri din aeroportul Internațional Henry Coandă), Calliope și Cuget Liber și Special Delivery. Serviciul de abonamente este disponibil prin intermediul partenerului Manpres Distribtion (www.manpres.ro, office@manpres.ro)

Cel mai recent număr al revistei connect este dedicat gaming-ului, fenomen care devine din ce în ce mai prezent în viețile tuturor, indiferent de vârstă. De la laptop-uri, perfierice și monitoare, până la jocuri, telefoane de gaming și interviuri cu cei mai cunoscuți oameni din industrie, revista connect îți prezintă cele mai importante noutăți și review-uri de pe acest segment, din România.

Sumar:

FOCUS INTERVIU

ASUS România: “În 2020, laptopurile ASUS au reprezentat prima alegere în rândul publicului larg”. Un interviu cu Bogdan Ivașcu, Country Manager al filialei locale ASUS și care ne-a dezvăluit provocările și tendințele pentru produsele de gaming, dar și evoluția segmentului eSports în România

Logitech susține sfera de gaming prin inovație tehnologică constantă. Un interviu cu Alexandru Mazilu, Head of South East Cluster în cadrul Logitech, în care aflăm informații despre statusul segmentului eSports și ce îi face pe Logitech unii dintre cei mai mari producători de periferice de gaming din lume.

INDUSTRIA DE GAMING

Cum se prezintă industria de gaming din România am aflat de la Cătălin Butnariu, Președinte al Romanian Game Developers Association

EA Sports România, prin vocea lui Alex Chica, Studio Technical Director al filialei locale, ne-a povestit ce înseamnă controlul calității (QA) în cadrul uneia dintre cele mai importante francize de gaming din lume, dar și despre coordonarea studiourilor din București și Vancouver sau colaborarea 50-50 atunci când vine vorba despre dezvoltarea seriei FIFA

Tudor Postolache, Amber Studio: „Ne dorim ca în viitorul apropiat, industria de game development din România să creeze un joc de importanța Witcher 3”

GAMERI

Jaxi Lectură DeLaA-LaZ, baabuska, Bercea, Antonia Nuckle, Bobospider și Ovvy Pătrașcu ne fac o incursiune în viețile lor de gameri. Ce setup folosesc, cum au început și care sunt jocurile lor preferate aflăm de la unii dintre cei mai celebri Youtuberi sau streameri din România

SMARTPHONE

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G . Ne-a uimit cu un ecran generos, cu refresh rate adaptabil (și da, merge 120 Hz la rezoluție maximă), 5 camere ce asigură versatilitate și cel mai bun zoom pe un smartphone.

ASUS ROG Phone III, un flagship în adevăratul sens al cuvântului și vine la pachet cu o mulțime de funcții care îi vor încânta pe jucători.

LAPTOPURI DE GAMING

ASUS ROG Zephyrus Duo 15, este un laptop hibrid, cu două ecrane, cel secundar fiind integrat chiar în șasiu, deasupra tastaturii. Acest lucru conferă device-ului un aspect inedit, futurist, care nu mai poate fi regăsit pe altele din această categorie.

MSI GE66 Raider este unul dintre cele mai bune laptop-uri de gaming de pe piață la ora actuală și se poate lăuda cu performanțe care lasă în urmă sisteme desktop foarte interesante.

MONITOARE DE GAMING

BenQ a aruncat în arena sporturilor electronice modelul Zowie XL2746S, un monitor de gaming cu funcții avansate, ce promite o experiență multimedia completă. Cel mai nou membru din seria XL este disponibil la un preț corect, fiind exact avantajul de care ai nevoie în competițiile online.

LG 34GK950G punctează destul de bine la toate capitolele și este o alegere optimă pentru cei care au nevoie de un display destinat jocurilor.

PERIFERICE DE GAMING

Am testat cele mai noi periferice de la ASUS, Razer și Logitech. Vezi care sunt cele mai bune soluții de mouși, tasaturi sau căști pentru tine

GADGETS & LIFESTYLE

Huawei Gentle Monster Eyewear II. Deși la prima vedere este foarte dificil de conceput că tehnologia se poate intersecta cu trend-urile din fashion, se pare că Huawei colaborează pentru a doua oară cu Gentle Monster pentru încă o generație de ochelari inteligenți, foarte cool și versatili.

JOCURI & MOBILE GAMING

Cyberpunk 2077 este un joc care a captat curiozitatea planetei în ultimii aproape nouă ani, încă de la anunțul oficial. Practic, dacă ai o conexiune activă la Internet, nu ai cum să nu fi auzit nimic despre acest titlu, mai ales în ultima lună, el fiind pe cât de așteptat, pe atât de controversat.

AppGallery și-a crescut baza globală la peste 500 de milioane de utilizatori lunari în ultimul an, iar platforma oferă acum o multitudine de opțiuni. Pentru ediția dedicată gamingului am testat mai multe jocuri din aplicație și am făcut un top 10 cu cele mai populare și mai complexe jocuri disponibile în AppGallery.

Etichete: , ,